خبرگزاری کار ایران

اگر جهان به چین کمک می‌کرد کرونا به پاندمی تبدیل نمی‌شد/ صلیب سرخ کمک به ایران را در اولویت قرار داده است

اگر جهان به چین کمک می‌کرد کرونا به پاندمی تبدیل نمی‌شد/ صلیب سرخ کمک به ایران را در اولویت قرار داده است
کد خبر : ۸۸۴۸۶۷

دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به کمک‌های چین در مقابله به شیوع کرونا گفت: فدراسیون صلیب سرخ جهانی کمک به سه کشور در خاورمیانه ازجمله ایران را در اولویت کاری خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمودرضا پیروی (دبیرکل جمعیت هلال احمر) در باره اقدامات این جمعیت در کنترل شیوع کرونا و کمک‌های صلیب سرخ جهانی به ایران گفت: ما ارتباط خوبی با صلیب سرخ داریم. فدراسیون جهانی تصمیم گرفته ارسال کمک‌ها برای سه کشور در خاورمیانه ازجمله ایران را اولویت قرار دهد. امیدواریم در واردات این کمک‌ها با مشکل مواجه نشویم و به موقع بتوانیم آنها را جذب کنیم. جمعیت هلال احمر در تمام زمینه‌هایی که وزارت بهداشت و درمان از ما کمک خواسته، جلو رفته و امیدواریم در آینده نیز همراه وزارت بهداشت باشیم.

وی درباره ارسال ماسک از ایران به چین در زمان اپیدمی این بیماری در کشور چین گفت: باید از دو جنبه به این قضیه نگاه کنید. این بیماری مانند خیلی از بیماری‌های دیگر ازجمله آنفولانزا در یک منطقه تبدیل به اپیدمی می‌شود. ما اگر بتوانیم این اپیدمی را در همان منطقه مهار کنیم، دیگر تبدیل به پاندمی نمی‌شود. هدف صلیب سرخ و هلال احمر در همه دنیا این است که به کشورهای دیگر کمک کند تا بتوانند بیماری‌ها را کنترل کنند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: چینی‌ها در سیل ابتدای سال چندین میلیون دلار به کشور ما کمک کردند، آنها قایق‌های موتوری و ژنراتور به ما دادند درحالیکه ما فقط یک میلیون ماسک دویست تومانی کاغذی به آنها کمک کردیم و باز آنها در موضوع اخیر به ما یک میلیون و ۲۷۰ هزار دلار کیت تشخیصی هدیه کردند. باید بدانیم که دنیا دهکده جهانی است و در این دهکده، ارتباطات بسیار مهم است. ما در مجموعه‌ای کار می‌کنیم که اصول هفتگانه‌ای ازجمله بشردوستی دارد. اگر جامعه جهانی به چین بیشتر کمک می‌کرد امروز با پاندمی کرونا در دنیا مواجه نبودیم. 

پیروی درباره کمک‌های تیم چینی به ایران درباره کرونا گفت: چینی‌ها بیشتر در زمینه ارایه کیت‌های تشخیصی به ما کمک کردند. آنها همچنین تجربیات‌شان را به متخصصان ما انتقال دادند. طرح مشترکی هم با همکاران ما دارند که در تشیخص زودرس بیماری به کار می‌‌آید. البته این طرح هنوز به نتیجه نرسیده ولی امیدوارم به نتیجه برسد. به هر حال چندین جلسه تخصصی کارشناسان چین با کارشناسان ما داشته‌اند. آنها هنوز هم در این تجربه ما را یاری می‌کنند که امیدواریم موثر باشد.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا به صورت یک مسئله آندمی درآمده و همیشه در جامعه باقی خواهد ماند، خاطرنشان کرد: باید بدانیم این بیماری در آینده به این شدت نخواهد بود. ممکن است این ویروس به  ۷۰ الی ۸۰ درصد افراد سرایت کند و این ویروس در بدن این تعداد از جامعه باشد ولی علامتی نداشته باشد.

پیروی دربار عدم توجه برخی از هموطنان به توصیه‌های مطرح شده درباره کرونا گفت: مردم توصیه‌های لازم از سمت مبادی معتبر را مورد توجه قرار دهند. فضای مجازی حسن‌هایی و عیب‌هایی دارد. این فضا می‌تواند با نظرات غیرکارشناسی در مردم ایجاد نگرانی کند. برخی از مردم حساس هستند و برخی بی‌توجه. برخی از مردم به شدت ترسیده‌اند و از لحاظ روحی تحت تاثیر قرار گرفته‌اند و برخی هم اصلا توجه نمی‌کنند. ویروس کرونا کشندگی ۲ تا ۳ درصدی دارد در مقابل ابولا که ۹۰ درصد کشندگی داشت. این بیماری برای اولین بار است که شیوع پیدا می‌کند به تدریج پیک آن کم می‌شود اما این موضوع نیازمند همت مردم است و اینکه بهداشت فردی را رعایت کنند و به توصیه‌ها عمل کنند و البته صبر و حوصله داشته باشند. 

دبیرکل جمعیت هلال احمر تصریح کرد: اجرای طرح امداد نوروزی را طبق معمول از بهمن ماه پیش‌بینی کرده بودیم که لغو شد و کلیه خدمات و اقدامات را اختصاص به مقابله با شیوع کرونا قرار دادیم. سازمان امداد و نجات ضمن اینکه وظایف اصلی خود را برای مقابله با بحران‌های طبیعی دارد، بخشی از وظایف خود را به مقابله با کرونا معطوف کرده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز