کرمی محمدی خبر داد:
تشکیل ۵ کارگروه مقابله با کرونا ویروس در شهرداری تهران/ آمادگی شهرداری برای تبدیل شهر آفتاب به بیمارستان صحرایی
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران از تشکیل ۵ کارگروه مقابله با کرونا ویروس در شهرداری تهران به سرپرستی سازمان مدیریت بحران شهرداری خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رضا کرمی محمدی در نشست خبری که به صورت مجازی برگزار شد، درباره اقدامات شهرداری تهران برای مقابله با کرونا ویروس گفت: بعد از تاریخ یک اسفندماه که وزارت بهداشت رسما از شهرداری تهران درخواست کردتا وارد موضوع مقابله با ویروس کرونا شود، شهرداری تهران همراه با معاونین جلسهای را به همراه سایر اداراتی که اقدامات را از قبل انجام دادند،تشکیل و همراه با نمایندگان وزارت بهداشت و اعلام کردند که شهرداری باید به طور ویژه وارد مساله مبارزه با ویروس کرونا شود.
او ادامه داد: پس از این جلسه کارگروهی تشکیل شد که در آن علاوه بر مدیران شهرداری نمایندگان دادگستری، سازمان پدافند غیرعامل، وزارت بهداشت و نیروی انتظامی و اورژانس و سایر ارگانهای مرتبط با این موضوع نیز حضور داشتند و هماهنگیهای اولیه انجام شد.
کرمی محمدی تصریح کرد: بعد از اینکه شهرداری وارد موضوع مقابله باکرونا شد در شهر تهران آمادگی به نسبت قبل بالا رفت. همچنین براساس تصمیم شهردار تهرانحکم هماهنگی و مقابله با کرونا ویروس از سوی آقای حناچی برعهده سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران قرار گرفت و مدیران شهرداری تهران که از گذشته نیز کار خود را شروع کرده بودند در پروسه جدید در ۵ کارگروه تقسیم بندی شدند.
او تصریح کرد: این ۵ کارگروه شامل کارگروه اطلاع رسانی،کارگروه توزیع و تامین اقلام و ارزاق عمومی، کارگروه بهداشت محیط و پسماند، کارگروه مشارکت مردمی و کارگروه بودجه و پشتیبانی و منابع انسانی هستند.
کرمی محمدی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره کنترل تردد در سطح شهر تهران و هماهنگی با ارتش و نیروهای مسلح و تصمیمات شهرداری تهران در این زمینه گفت: مساله کنترل تردد در سطح شهر در جلساتی که با کمیتههای بالادستی داشتیم مطرح شد و قائل به این نبودند که کنترل ویژهای را اعمال کنیم، اما اقدام شهرداری تهران در مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی و اطلاعرسانی های انجام شده خود به خود این فرهنگ را ایجاد کرد که در شرایط فعلی کمتر از حملونقل عمومی استفاده شود و تصمیم دیگری غیر از این گرفته نشده است.
او درباره ضدعفونی کردن سطح شهر در سایر شهرهای کشور از جمله قم و اهواز و عدم اجرای آن در تهران اظهار داشت: متخصصین میگویند ضدعفونی کردن تاثیر چندانی ندارد و از لحاظ روحیه بخشی شاید اقدام خوبی باشد، اما هزینه بسیار بالا و حجم بسیار بالایی از مواد ضدعفونی را مصرف میکند و اکنون در زمینههای واجب تر با توجه به کمبود موادضدعفونی کننده به نظر نمیآید که اقدام معقولی باشد.
کرمی محمدی درباره آمادگی سولههای مدیریت بحران برای پذیرش افراد در شرایط بحرانی گفت: درباره این موضوع با وزارت بهداشت صحبت شد و بازدیدهایی نیز از سولههای مدیریت بحران شهرداری تهران توسط وزارت بهداشت انجام شد اما این سولهها را برای اقدامات پزشکی مورد قبول نمیدانند، چرا که استانداردهای لازم را ندارد، اما وزارت بهداشت این درخواست را مطرح کرد که برای کادر پزشکی اعم از پزشکان و پرستاران به دلیل احتمال ابتلای آنها به بیماری از این سوله ها به عنوان پاویون کادر درمانی استفاده شود.
او ادامه داد: 50 سوله مدیریت بحران برای اختصاص به این منظور آماده است و هر زمانی که وزرات بهداشت دستور دهد بلافاصله عمل میکنیم.
کرمی محمدی درباره کمبود موادضدعفونی و شائبه استفاده از جوهر نمک در شستوشوها اظهار داشت: به دلیل مکشی که از سوی بازار و نیاز زیاد به مواد ضدعفونی طی روزهای اول پیدا شد، چند روز در تهیه مواد ضدعفونی دچار مشکل شدیم، اما هماکنون مواد ضدعفونی به اندازه کافی موجود است و از آن برای مترو و اتوبوسرانی استفاده میشود. اما در مورد اتوبوسرانی با توجه به صحبتهایی که با مدیر عامل داشتیم مساله استفاده از جوهر نمک درست نیست.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران درباره پیشنهاد تبدیل شهر آفتاب به بیمارستان صحرائی گفت: هنوز این بحث جدی نیست، اما جزو گزینههایی است که بررسی شده و آمادگی آن در شهرداری تهران وجود دارد.