حسینی خبر داد:
انعقاد تفاهمنامه برای گسترش ورزش در میان دانشآموزان ناشنوا
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از انعقاد تفاهم نامه فی ما بین با رئیس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، سیدجواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: جوهره اصلی سند تحول بنیادین، تعلیم و تربیت تمام ساحتی است و یکی از ساحتهای تعلیم و تربیت تمام ساحتی، تربیت بدنی و سلامت است که از اهمیت ویژهای برای دانشآموزان با نیازهای ویژه برخوردار است.
وی در ادامه اشاره کرد: تربیت بدنی و سلامت علاوه بر اینکه یکی از ساحتهای تعلیم و تربیت تمام ساحتی است جز اثرگذارترین ساحتهای تعلیم و تربیت بر دیگر ساحتها نیز محسوب میشود.
حسینی افزود: برای دانشآموزان با نیازهای ویژه سه موضوع است که نسبت به دانشآموزان عادی از اهمیت بیشتری برخوردار است و آن ورزش، هنر و رویکرد مهارت آموزی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه است.
وی با اشاره به منعقد کردن تفاهم نامهای میان فدراسیون ناشنوایان و سازمان آموزش و پرورش استثنایی بیان کرد: ما باید بتوانیم در همه زمینههای ورزشی همکاریهای گستردهای داشته باشیم و باید فراتر از این تفاهم نامه در صحنه عمل این فعالیتهای مشترک را با کمک فدراسیون، به منظور ارتقاء تعلیم و تربیت و سلامت دانشآموزان با نیازهای ویژه، داشته باشیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در مشارکتهای کلان در آموزش و پرورش استثنایی به خوبی پیش رفتهایم، افزود: در جلساتی که با خیرین مدرسه ساز کشور داشتهایم قول ساخت ۲۱۰ مدرسه را دادهاند که با نام آغازی برای یک پایان نام گذاری شده است و در مشارکتهای خرد هم همکاریهای لازم در زمینههای مدرسه یاری، هنریاری، فن یاری، دانش یاری و ورزش یاری را نیز داشته باشیم.
حسینی در ادامه در تبیین این موضوع اضافه کرد: مدرسه باید هنریار داشته باشد یعنی هنرمندی که میتواند به نظام مدرسه کمک کند و یا استاد دانشگاه میتواند در زمینه دانش یاری کمک کند و ما باید در این راستا بتوانیم در محیط مدرسه ورزش یاری را نیز از ناحیه فدراسیونها و انجمنهای ورزشی و یا اولیاء علاقه مند به ورزش برای دانشآموزان با نیازهای ویژه گسترش دهیم.