امضای تفاهمنامه سازمان امداد و نجات و برنامه جهانی غذا
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام کرد: همکاری و هماهنگی جمعیت هلال احمر با برنامه جهانی غذا میتواند الگویی موفق برای همکاری سایر نهادهای بشردوستانه باشد.
به گزارش ایلنا، مرتضی سلیمی در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری با برنامه جهانی غذا و تقدیر از دفتر برنامه جهانی غذا در ایران، با اشاره به اجرای برنامههای مشترک میان سازمان امداد و نجات و برنامه جهانی غذا، افزود: این برنامههای مشترک در قالب انجام کارهای کارشناسی شده و نیازسنجی جامعه هدف و افراد آسیب دیده انجام شد و امیدواریم این همکاریها همچنان به قوت خود ادامه یابد.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، هر چقدر این هماهنگی و همدلی در سایه همکاری خوب با برنامه جهانی غذا باشد، شاهد اثرات مثبت برای جامعه آسیب دیده خواهیم بود.
سلیمی ضمن قدردانی از زحمات رئیس دفتر برنامه جهانی غذا در ایران، خواستار گسترش و ادامه همکاریهای مشترک برای کمک به آسیب دیدگان شد.
منصوره باقری، مدیرکل عملیات و برنامههای بشردوستانه بین المللی جمعیت هلال احمر هم در این مراسم گفت: سابقه همکاری برنامه جهانی غذا با جمعیت هلال احمر مربوط به دهه ۸۰ و از زمان وقوع زلزله بم است و پس از آن، امضای تفاهم نامه همکاری به صورت خودجوش و سالانه انجام میشود.
نگار گرامی، رئیس دفتر برنامه جهانی غذا در ایران هم با اشاره به سابقه همکاری این دفتر با جمعیت هلال احمر، گفت: همکاری با جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد بشردوست و کمک رسان به آسیب دیدگان در حوادث، افتخار بزرگی است و معتقدیم، برای کمک به آسیب دیدگان باید در کنار هلالاحمریها باشیم تا بتوانیم گام کوچکی برای امدادرسانی برداریم.
وی تاکید کرد: کمکهای دفتر برنامه جهانی غذا در ایران، کمکهای کوچکی است تا بتوانیم گوشهای از کار را در زمان حوادث بر عهده بگیریم. اگر ما به چند هزار نفر کمک میکنیم، در مقابل جمعیت هلال احمر به میلیونها نفر کمک میکند. هر زمان که نیاز باشد در کوتاهترین زمان ممکن در کنار هلال احمر برای کمک به مردم میشتابیم.
در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری میان جمعیت هلال احمر و دفتر برنامه جهانی غذا در ایران منعقد شد.