خبرگزاری کار ایران

سرهنگ کاظمی خبر داد:

کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش خودروی‌های لوکس

کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش خودروی‌های لوکس
کد خبر : ۸۴۸۰۶۷

رئیس پلیس فتای پایتخت از دستگیری فردی که ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از کاربران شبکه‌های اجتماعی به بهانه فروش خودروهای لوکس کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ تورج کاظمی اظهار کرد: سیزدهم شهریور ماه امسال خانم جوانی با در دست داشتن پرونده ای از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای «ناحیه ۳۱ تهران» به پلیس فتا مراجعه و اظهار کرد، فروردین ماه امسال در شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی که مدعی بود فروشنده خودرو های لوکس خارجی است و با گرفتن پلاک گذر موقت می تواند خودروهای گران قیمت به تهران بفرستد، آشنا شدم. از طریق شبکه اجتماعی واتس آپ تعدادی عکس از خودروهای لوکس و گران قیمت برایم ارسال کرد و پس از چندین مرتبه گفت و گو و پرسیدن قیمت خودرو ها برای خرید خودرویی توافق کردیم و قرار شد خودرویی را خریدرای و پس از انجام کارهای گمرگی و گرفتن پلاک گذر موقت، به تهران بفرستد.

این مقام انتظامی بیان داشت: شاکی ادامه داد، فروشنده خودرو به بهانه های مختلفی از قبیل انجام مراحل اداری، اخذ پلاک موقت و ... مبلغ یک میلیاد و ۲۰۰ میلیون ریال از من دریافت کرده است ولی با گذشت ۶ ماه خودرویی را دریافت نکردم به ادعاهای فروشنده مشکوک شدم به گمرک مراجعه کردم، متوجه شدم خودرویی با مشخصاتی که این فرد ابراز کرد در گمرک وجود ندارد و ثبت نشده است.

وی بیان داشت: با دریافت شکایت، تیمی از مهندسان پلیس فتا، شناسایی هویت و مخفیگاه متهم را در دستور کار قرار دادند و موفق شدند در تحقیقات پلیسی، مخفیگاه این مرد را که ساکن تهران بود، شناسایی کنند.

کاظمی با اشاره به اینکه ماموران در پایش های اطلاعاتی به دست آوردند که پرونده های مشابه دیگری در پلیس فتا پایتخت به همین شیوه طرح شده است، گفت: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی، ماموران به دست آوردند که متهم قصد دارد به یکی از استان های کشور متواری و مخفیگاه خود را تغییر دهد که نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار داده شد و دستور دستگیری متهم اخذ و تردد وی به کنترل در آمد.

وی افزود: با گرفتن دستور قضائی ماموران پلیس فتا موفق شدند متهم را ۶ آذر ماه در فرودگاه مهر آباد در حالی که قصد سوار شدن بر هواپیما را داشت دستگیر کنند. تا کنون متهم به ۵ فقره کلاهبرداری به همین شیوه به مبلغ ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتراف کرد.

رئیس پلیس فتای پایتخت با اشاره به اینکه فضای مجازی یک فضای خطرناک و بی ثبات برای افرادی که از سطح سواد رسانه ای کمتری برخوردارند است، تصریح کرد: کلاهبرداران با سوء استفاده از عدم آگاهی کاربران و جلب اعتماد آنان با استفاده از روش هایی مختلف در وهله اول اعتماد طرف مقابل را جلب و سپس کلاهبرداری می‌کنند. شهروندان معاملاتشان را در فضای حقیقی پس از انجام استعلام های لازم و احراز هویت افراد انجام دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز