خبرگزاری کار ایران

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران:

شهرداری۵۰ درصد مطالباتش را در قالب تهاتر از شرکت آب و فاضلاب دریافت کند

شهرداری۵۰ درصد مطالباتش را در قالب تهاتر از شرکت آب و فاضلاب دریافت کند
کد خبر : ۸۳۲۵۵۳

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در توضیح لایحه حمایت از شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: با توجه به تخفیفی که این شرکت از شهرداری تهران درخواست کرده بود، دریافت ۵۰ درصد هزینه‌ها در قالب تهاتر می‌تواند، هم کمکی به این شرکت باشد و هم از ضرر و زیان شهرداری جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بهاره آروین در یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران، در توضیح گزارش کمیسیون بودجه روی لایحه "حمایت از اجرای شبکه فاضلاب تهران" گفت: مدت زیادی بحث‌هایی مطرح بود مبنی بر اینکه شهرداری تهران به دلیل تخریب آسفالت و بازسازی مجدد آن و هزینه‌هایی که به دلیل احداث شبکه فاضلاب ایجاد می‌شود، مبلغی را از تمام کسانی که عضویت در این شبکه را درخواست می‌کنند دریافت کند.

عضو هیات رییسه شورای شهر تهران با بیان اینکه مبلغ دریافتی مدت زیادی به‌روز نمی‌شد، اظهار کرد: در سال گذشته این مبلغ به‌روز شد. شرکت آب و فاضلاب پس از براورد هزینه‌ها درخواست کرده بود ۵۰ درصد تخفیف در محاسبه هزینه‌ها در نظر گرفته شود.

وی افزود: کمیسیون برنامه و بودجه لایحه را مورد بررسی قرار داد و با توجه به اینکه پیش از این شورای شهر تهران در تصویب تبصره ۳ و ماده ۷ بودجه امکان دریافت مبالغی را برای اجرای طرح فاضلاب به شرکت آب و فاضلاب داده بود، به نظر می‌رسید تخفیف مجدد روی مبالغ توجیهی ندارد اما در عین حال از آنجا که مناسبات میان شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تهران به‌ویژه در احداث تصفیه خانه‌های محلی زیاد است و همکاری‌هایی باید در این راستا شکل بگیرد و از آنجا که در تبصره ۳ و ماده ۷ ذکر شده بود مبالغی که شهرداری تهران دریافت کند می‌تواند به عنوان آورده شهرداری به حساب آید و ضمنا تعاملات فی مابین در این خصوص شکل گیرد، تصویب کردیم ۵۰ درصد مبلغ دریافتی به صورت نقد و ۵۰ درصد در قالب تهاتر و به صورت مناسبات دیگری که با شرکت آب و فاضلاب داریم تصفیه شود؛ از جمله احداث تصفیه‌خانه‌ها و دیگر موارد.‌

آروین در ادامه گفت: این کار به این‌معناست که تخفیفی در نظر گرفته نمی‌شود و از سوی دیگر یه دلیل کمبود نقدینگی شرکت آب و فاضلاب، شهرداری تهران مبالغ را به عنوان بدهی ثبت می‌کند و بعدا در مناسبات بعدی آن را دریافت کند. بر این مبنا فکر می کنم این راه حلی بود که به کمک آن می‌توانیم هم از شرکت حمایت کنیم و هم از ضرر و زیان شهرداری جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز