خبرگزاری کار ایران

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

770 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلبکار هستیم

770 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلبکار هستیم
کد خبر : ۸۲۵۳۹۸

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشت گفت: 770 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلبکار هستیم که معادل سهم بودجه یک سال دانشگاه است.

به گزاش خبرنگار ایلنا، علیرضا زالی، رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم تکریم و معارفه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی گفت: امروز 126 هزار نفر از اعضای دانشگاه شهید بهشتی در اماکن درمانی عمومی شاغل هستند. 800 هزار دانشجو در مجموعه‌های بهداشتی دانشگاه تحصیل می‌کنند.همچنین 430 کارخانه مواد غذایی وابسته به دانشگاه فعالیت دارند و متاسفانه 122 کارخانه به علت اعتبارات ناکافی تعطیل شدند ما در زمینه ارائه خدمات از بسیاری از کشورها پیشی گرفته‌ایم.

به گفته رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول سال یک میلیون و 600 هزار مراجعه به بیمارستان‌ها داریم و 180 هزار عمل جراحی در سال انجام می‌شود.

وی افزود: در تولید دانش دانشگاه ما رتبه دوم را دارد. این دانشگاه رنک دوم خدمات آموزشی – پزشکی کشور را کسب کرده است. 440 استاد در حال تدریس در دانشگاه هستند و 15 درصد این اساتید رتبه استادی دارند. شش درصد از آنها هیات علمی‌های پژوهشی دانشگاه هستند. بنابراین این دانشگاه از اولویت آموزشی و اعتباری برخوردار است.

زالی در ارتباط با سهمیه پذیرش دانشجو گفت: حدود 26 درصد از پذیرش دانشگاه متعلق به سهمیه شهدا و ایثارگران و 26.3 درصد از سهمیه مربوط به مناطق دورافتاده است. بنابراین افرادی که به صورت آزاد در دانشگاه پذیرش می‌شوند از سهم کمی برخوردار هستند. لازم است در این زمینه بازنگری جدی داشته باشیم. باید توجه کرد ارتقای دانش پزشکی وظیفه نخست ماست. دانشجو باید با هر دیدگاه سیاسی امکان بیان عقاید خود را در دانشگاه داشته باشد. تکثر سلایق سیاسی در دانشگاه مهم است. اگر دانشجو امروز آزادانه صحبت کند، مدیران جسوری در آینده خواهیم داشت در این خصوص باید بگویم که 56 انجمن علمی در این دانشگاه فعال هستند. ما مقام دوم را در جشنواره رازی به دست آورده‌ایم و این رتبه با فاصله زیادی از دانشگاه‌های دیگر به دست آمده است. دانشگاه پنج پژوهشکده دارد که باید تلاش کنیم به وسیله این پژوهشکده‌ها مقاله‌های هیات علمی را افزایش دهیم امروز به ازای هر هیات علمی سه مقاله عرضه می‌شود اما این کافی نیست.

وی افزود:  75 بیمارستان درمانی وابسته به دانشگاه کار می‌کند و 55 بیمارستان خصوصی و خیریه در این دانشگاه مشغول هستند. بخش خصوصی هرگز رقیب ما نبوده است و همیشه در کنار ما و در شرایط سخت یاور ما بوده است. 1800 داروخانه در حوزه جغرافیایی ما فعالند و باید بگوییم بیشترین عطاری‌ها هم در حوزه جغرافیایی ما وجود دارند. بالاترین مقام را در حوزه زراعی و تولید محصولات زراعی داریم تلاش‌مان این است فضای امن را برای مردم فراهم سازیم.

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:‌ دانشگاه و کشور شرایط سختی را تحمل می‌کنند سفره مردم خالی است و در این شرایط عِرق به دانشگاه ما را سرپا نگه می‌دارد. در دانشگاه شهید بهشتی این عِرق وجود دارد. بسیاری از بازنشستگان در دانشگاه تنها به دلیل عرق به دانشگاه شهید بهشتی حضور دارند و فعالیت می‌کنند. همچنین در حال ورود به گام دوم انقلاب هستیم اگر به شکل تحلیلی به واژگان مقام مظم رهبری توجه شود علم آ‌موزی و پژوهش لازمه برداشتن این گام است.

وی در همین خصوص گفت: دانشگاه‌ها سنگرهای جنگ نرم علیه دشمن هستند. دانشگاهیان افسران قدرتمند این جنگ نرم هستند. .این جنگ با تلاش دانشگاهیان عزت‌آفرینی برای کشور است.

وی افزود: درمان باید به خانه مردم برود این کار سختی است و دانشگاه شهید بهشتی در این رابطه تجربیات بسزایی دارد ما بیشتر در منطقه حکیمیه تهران این طرح را پایلوت کرده بودیم. 560 هزار سفیر سلامت داریم که می‌توانند به خانه‌ها بروند و خواسته‌های گام دوم انقلاب و وزیر بهداشت را به انجام برسانند.

زالی گفت: تغییر آموزش پزشکی و تعالی آن مهم است. باید آموزش جامعه محور باشد این شرایط در دانشگاه شهید بهشتی با رفرم آموزشی ایجاد شد.

وی افزود: وضعیت اعتباری دانشگاه بحران‌هایی دارد در سال 98 ، 890 میلیارد تومان سهم بودجه داشتیم سه درصد این اعتبار تخصیص داده نشد که اگر این سه درصد ارائه داده می‌شد توان عمرانی دانشگاه بالا می‌رفت. 770 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلبکار هستیم. این طلب از سال 96 باقی مانده است که حدودا مساوی بودجه سال دانشگاه است. در بخش تملک دارایی قدر مطلق دانشگاه کم است و تنها 32 درصد تملک‌های ما حاصل شده است. حقوق پرسنل بیمارستان و دانشگاه 230 میلیارد تومان برآورد می‌شود. پرسنل خدمات خود را ارائه می‌دهند اما بعد از 15ماه ما کارانه‌های آن را پرداخت می‌کنیم. معدل پرداخت کارانه‌ها از جمله فروردین 97 باقی مانده است و اعتبار آن افزایش نیافته است. این در اختیار روسای دانشگاه نیست بنابراین از وزیر بهداشت درخواست می‌کنم تمهیداتی در این باره داشته باشند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز