خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان اورژانس کشور:

مسئولان سازمان جهانی بهداشت، توانمندی‌ها و واقعیت‌های اورژانس ایران را به خوبی دیدند

مسئولان سازمان جهانی بهداشت، توانمندی‌ها و واقعیت‌های اورژانس ایران را به خوبی دیدند
کد خبر : ۸۲۴۳۰۲

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: ایران تجربیات خود در حوادث طبیعی با توجه به تشکیل ۴۰۰ تیم واکنش سریع اورژانس را به کشورهای مدیترانه شرقی منتقل می‌کند.

به گزارش ایلنا، پیرحسین کولیوند (رییس سازمان اورژانس کشور)، با اشاره به برگزاری نشست مسئولان این سازمان با مسئول اورژانس منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، گفت: در خصوص فعالیت‌ها و توسعه زیرساخت‌های اورژانس کشور، گزارشی ارائه کردیم.

وی افزود: در نشستی که روز دوشنبه با این مقامات داشتیم، ابتدا تصور می‌کردند که گزارش‌های ما از اقدامات و توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های سازمان اورژانس کشور، در حد تئوری است، اما متاسفانه یا خوشبختانه، یکی از مشاوران سازمان جهانی بهداشت دچار بیماری قلبی شد که در کمتر از ۳۰ دقیقه به مرکز قلب شهید رجایی منتقل شد و عروق قلب وی که بسته بود، باز شد و امروز مسئولان سازمان جهانی بهداشت و منطقه مدیترانه شرقی این سازمان اذعان کردند که هرآنچه ما به آنها گفته بودیم، در عمل دیده‌اند.

وی تصریح کرد: واقعیت‌ها و توانمندی‌های سازمان اورژانس کشور در عمل به مسئولان سازمان جهانی بهداشت ثابت شد. دکتر تدروس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت قبل از سفر به ایران دچار کسالت شده بود و ظرف کمتر از یک و نیم ساعت تمام اقدامات درمانی لازم برای وی انجام شد و برای او قابل باور نبود که می‌شود چنین خدماتی را ظرف کمتر از یک و نیم ساعت، ارائه کرد.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: روز گذشته پنل اورژانس در منطقه مدیترانه شرقی برگزار شد و مقرر شد که همکاری چند جانبه‌ای با برخی کشورهای عضو داشته باشیم به این گونه که ایران، تجارب امدادرسانی اورژانس در حوادث طبیعی مانند، سیل و زلزله را با توجه به تشکیل ۴۰۰ تیم واکنش سریع، به آنها منتقل کند و بتواند به سایر کشورها، این آموزش ها را ارائه کند.

دکتر کولیوند با اشاره به وجود مرکز هدایت عملیات بحران(EOC) مناسب و مجهز در کشور، خاطرنشان کرد: وجود این مرکز و همچنین مرکز پایش مراقبت های درمانی(MCMC) می‌تواند اورژانس ایران را به سرآمد منطقه مدیترانه شرقی تبدیل کند و آماده‌ایم تا تجارب خودمان را به سایر کشورهای این منطقه منتقل کنیم.

وی افزود: نقشه خطرپذیری و برنامه برای مقابله با خطر را به سایر کشورهای منطقه مدیترانه شرقی به اشتراک می‌گذاریم و بنا شده نقشه راه مقابله با خطر را نیز به این کشورها ارائه دهیم و با توجه به اینکه در اورژانس شیراز، اولین مرکز بین المللی آموزش فوریت‌های پزشکی به صورت شبیه سازی ایجاد شده و امکانات بسیار خوب و مدرنی دارد که مورد تقدیر مسئولان دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت و مقرر شد که در خصوص استفاده کشورهای عضو از این مرکز، تفاهم نامه‌ای امضا کنیم تا آموزش‌های کوتاه مدت ویژه اورژانس و فوریت‌های پزشکی را به کشورهای عضو این سازمان ارائه کنیم.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: برای ارتقای خدمات فوریت‌های پزشکی و حفظ و نجات انسان‌ها از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز