خبرگزاری کار ایران

بخشنامه تدوین برنامه سالانه مدارس ابلاغ شد

بخشنامه تدوین برنامه سالانه مدارس ابلاغ شد
کد خبر : ۸۰۳۱۶۹

تدوین برنامه سالانه مدارس با بهره‌گیری از فعالیت‌های ابلاغی مورد انتظار مناطق در بخشنامه‌ای ابلاغ شد.

به گزارش ایلنا، در این بخشنامه آمده است: «اجرای متوازن و همه‌جانبه سند تحول راهبرد اصلی نظام تعلیم‌وتربیت بوده و هر نوع سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در سطوح مدیریتی وزارت آموزش‌وپرورش (از ستاد تا مدرسه) باید بر مبنای سند تحول بنیادین صورت گیرد، همچنین براساس قانون برنامه ششم توسعه تکلیف اصلی وزارت آموزش‌وپرورش اجرایی کردن این سند می‌باشد.»

در این بخشنامه برای اجرای بخشنامه‌ وزیر وقت در ۲۷ فروردین امسال با عنوان برنامه وزارت آموزش ‌و پرورش در سال ۹۸ بر انجام فعالیت‌های زیر تاکید شده است:

«۱. با راهبری و نظارت مناسب، ادارات مناطق و شهرستان‌ها را در تدوین برنامه و تنظیم راهنمای عمل مدرسه (فعالیت‌های مورد انتظار از مدارس) در کارگروه‌های هماهنگی برنامه (۴ میز) یاری کنید.

۲. بسته فعالیت‌های مورد انتظار از مدارس حداکثر تا تاریخ ۱۰ شهریور به همه مدارس ابلاغ و جلسات آموزشی – توجیهی لازم در سطح مناطق برگزار شود.

۳. مدیران مدارس با بهره‌گیری از فعالیت‌های مورد انتظار ابلاغی مناطق، حداکثر تا پایان شهریور برنامه سالانه مدرسه را تهیه و از ابتدای سال تحصیلی اجرا کنند.

۴. همه برنامه‌ریزی‌ها در سطوح استان، منطقه و مدرسه براساس "اهداف مصوب دوره‌های تحصیلی" انجام شود.

۵. کارگروه هماهنگی برنامه‌ها در سطح مناطق (۴ میز) در طول سال تحصیلی بر نحوه و میزان تحقق سند تحول بنیادین و برنامه‌های ارائه ‌شده در سطح مناطق و مدارس نظارت داشته و با راهنمایی‌ها لازم، برای برطرف‌کردن موانع احتمالی تلاش کنند.

۶. شاخص‌های اختصاصی و عمومی ارزیابی عملکرد ملاک رصد و پایش برنامه‌ها و کیفیت آموزشی از ستاد تا مدرسه براساس برنامه ابلاغی و خروجی کارگاه‌های مناطق (چهار میز) بوده و اداره کل ارزیابی عملکرد با اتخاذ سازوکارهای مناسب و هماهنگ، بر فرایند و اجرای این برنامه‌ها نظارت می‌کند.

۷. برنامه ابلاغی مبنای توزیع و مصرف اعتبارات سال ۱۳۹۸ (تخصیصی/درآمدی) است و دبیرخانه کارگروه زیرنظام تأمین و تخصیص منابع مالی درستاد، استان و مناطق به جدیت این موضوع را پیگیری کند.»

در پایان بخشنامه هم آمده است: «ضمن تشکر از مساعی همه همکاران در حوزه‌ها و سطوح مختلف، انتظار می‌رود با فعال‌سازی "دبیرخانه شورای هماهنگی و دبیرخانه زیر نظام‌ها در سطح استان و مناطق" و برگزاری مستمر جلسات شورای هماهنگی و اجرایی و همچنین کارگروه زیرنظام‌ها، تلاش‌های لازم در جهت ترویج و گفتمان‌سازی سند تحول، اشراف مدیران ارشد ستادی – استانی – مناطق در نشست‌های، جلسات و طراحی و برگزاری سمینارها و همایش‌های مناسب، تدابیر لازم جهت تسهیل در اجرای برنامه‌های ابلاغی اندیشیده شده و موانع احتمالی در پیش روی برداشته شود.»

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز