خبرگزاری کار ایران

وزیر علوم تاکید کرد:

ضرورت تقویت خدمات‌دهی دانشگاه‌ها به دانشجویان شاهد و ایثارگر

ضرورت تقویت خدمات‌دهی دانشگاه‌ها به دانشجویان شاهد و ایثارگر
کد خبر : ۷۹۵۶۸۴

وزیر علوم با اشاره به‌ضرورت تقویت بخش خدمات‌دهی دانشگاه‌ها بخصوص در دوره دکتری، بر لزوم حضور عزتمندانه فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها تأکید کرد.

به گزارش ایلنا، منصور غلامی در چهارمین جلسه ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر، با تأکید بر لزوم توجه به دانشجویان شاهد و ایثارگر، گفت: از آغاز انقلاب تاکنون، توجه به فرزندان شاهد و ایثارگر همواره مدنظر مجموعه آموزش عالی قرار داشته که البته بخش مهمی از آن در دانشگاه‌ها به‌عنوان گروه‌های تربیتی باهدف تربیت و تقویت این عزیزان برای ورود به جامعه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بحث آموزش دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها بسیار مورد توجه بوده و آیین‌نامه‌هایی نیز در این زمینه وجود دارد، افزود: باید با این دانشجویان به‌گونه‌ای برخورد شود که حضورشان در دانشگاه‌ها متکی به نفس و عزتمندانه باشد.

وزیر علوم با اشاره به محتوای موجود در برخی از آیین‌نامه‌های مرتبط با فرزندان شاهد و ایثارگر، ادامه داد: بعضاً تسهیلاتی در این آیین‌نامه‌ها طرح‌شده که برای رشته‌های دیگر نیز وجود دارد و آنچه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها به آن می‌پردازد، تقویت موقعیت تحصیلی این افراد است.

غلامی تصریح کرد: در سال‌های اخیر رشد ورود فرزندان شاهد و ایثارگر به دانشگاه‌ها سبب شده تا این افراد به رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که در شرایط قبلی امکان ورود به آن را نداشتند، ورود پیدا کنند که این امر از منظر فراهم شدن شرایط تحصیل برای این عزیزان خوب است اما از باب حضور تمامی این افراد در دانشگاه‌هایی که نوعاً در آن دانشجویان بااستعدادتری پذیرفته می‌شوند، موجبات نگرانی را فراهم کرده است.

وی گفت: به‌طوری‌که این امر در برخی از رشته‌ها و گروه‌ها از جمله پزشکی به یک‌شکل و در برخی دانشگاه‌های وزارت علوم نیز به شکل دیگری خود را نشان می‌دهد لذا باید در برنامه‌ریزی‌ها، تقویت پایه‌های تحصیلی این افراد را در نظر داشته باشیم تا در دانشگاه‌ها این افراد دچار سرخوردگی نشوند.

وزیر علوم با بیان اینکه در بحث تحصیلات دانشگاهی نیز باید توان و انرژی بیشتری را برای افزایش حضور فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها داشته باشیم، بر لزوم هدایت تحصیلی این دانشجویان اشاره کرد و اظهار داشت: اگرچه تصور بر این است که هدایت‌های تحصیلی صرفاً باید توسط آموزش‌ و پرورش انجام دهد اما این امر در دانشگاه‌ها نیز می‌تواند محقق شود زیرا امکان تغییر رشته در آن وجود دارد که این مورد باید در مجموعه دانشگاه‌های شاهد و ایثارگر لحاظ شود تا دانشجویان بتوانند از ظرفیت علایق خود استفاده کنند.

غلامی بابیان اینکه مجموعه دانشگاه‌های شاهد و ایثارگر باید رصد مستمر بر تحصیل این دانشجویان داشته و برنامه‌های تقویتی را به‌طور مستمر برگزار کنند، عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا بخش خدمات‌دهی در دانشگاه‌ها بخصوص در دوره دکتری تقویت شود، زیرا بعضاً پیش‌آمده که دانشجویی صرفاً به خاطر نمره زبان خود با چالش مواجه شده که باید این ضعف‌ها برطرف شود.

وزیر علوم با اشاره به برخی مطالبات دانشگاه‌ها در زمینه شهریه از دانشجویان شاهد و ایثارگر، گفت: اگرچه برخی دانشگاه‌ها تمایلی به طرح این موضوع ندارند اما بسیاری از دانشگاه‌های دیگر مرتب این موضوع را به وزارت علوم گوشزد می‌کنند و باید به شکلی به این امر کمک کنیم زیرا یک فرزند شاهد و ایثارگر نباید برای تسویه‌حساب مالی در دانشگاه‌ها متوقف شوند و این موضوع نیز به دانشگاه‌ها ابلاغ‌شده است که به‌هیچ‌وجه به لحاظ مالی کاری با دانشجویان شاهد و ایثارگر نداشته باشند و همچون دانشجویان عادی با آن‌ها رفتار کنند.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز