در همایش اوتیسم مطرح شد؛
ایجاد رشته موسیقی برای دانشآموزان اتیسمی
معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی آموزش و پرورش استثنایی در همایش اوتیسم که امروز در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار شد، گفت: اکنون ۲۸۰۰ دانش آموز طیف اوتیسم در مدارس ما مشغول تحصیل هستند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، غفوریان، معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی آموزش و پرورش استثنایی در همایش اوتیسم که امروز در مرکز همایشهای بین المللی برج میلاد برگزار شد، گفت: آموزش و پرورش استثنایی متولی تعلیم و تربیت دانش آموزان طیف اوتیسم سیاستهایی را برای دانش آموزان در نظر گرفته که یکی از سیاستها شناسایی به موقع دانش آموزان است، همچنین توسعه تقویت فرصتهای آموزشی برای کودکان و فراگیرسازی آموزش برای کودکان از دیگر سیاستهای ما محسوب میشود.
وی در ادامه گفت: در سند تحول بنیادین به مسائلی مانند تفاوتهای فردی توجه شده و اکنون ۲۸۰۰ دانش آموز طیف اوتیسم در مدارس ما مشغول تحصیل هستند و علاوه بر آن ۷۸ هزار دانش آموز در طرح تلفیقی فراگیر داریم.
غفوریان درخصوص خدمات سخت در این زمینه، گفت: با این وجود ما کار را شروع کردیم و امیدواریم سال آینده آمار طرح فراگیر بیشتر باشد. همچنین امروزه بالغ بر ۱۵۰ هزار دانش آموز تحت پوشش قرار دارند و بیش از ۷۰ هزار نفر در طرح فراگیر هستند.
غفوریان افزود: به ازای هر ۲۵ دانش آموز یک مدرسه استثنایی تاسیس شده و آیین نامه طرح تلفیقی اجرا شده و به آموزش فراگیر، معلم رابط و طرح پشتیبانی هم توجه شده است.
وی در ادامه گفت: از مهمترین فعالیتهای ما فراگیرسازی و استاندارد کردن است بر این اساس کارگاههای تخصصی برای تربیت معلمان چند مهارتی تشکیل شده است و در حال حاضر فعالیتهای حرفهای رشته باغبانی و کمک خدمات اداری برای دانش آموزان طیف اوتیسم در دست اجرا است و برای ۳۶ رشته مهارتی پودمانی برنامههایی در نظر گرفته شده، همچنین در زمینه رشته تحصیلی موسیقی برای طبقه اوتیسم ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه خدمات حمایتی از سال ۹۴ آغاز شده است، اظهار کرد: ارائه خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه مورد توجه است و تمام هزینه های بیمارستانی و داروهای مستمر را در دستور کار قرار دارد.