خبرگزاری کار ایران

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایلنا:

ساماندهی افرادِ زباله‌گرد توسط پلیس/نمی‌خواهیم کسی را بیکار کنیم/پلمپ گاراژهای غیرمجاز پسماند

ساماندهی افرادِ زباله‌گرد توسط پلیس/نمی‌خواهیم کسی را بیکار کنیم/پلمپ گاراژهای غیرمجاز پسماند
کد خبر : ۷۲۴۲۵۹

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از ساماندهی افرادِ زباله‌گرد توسط پلیس خبر داد.

سرهنگ محمد بخشنده (رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره طرح پاکسازی مناطق شوش، مولوی و هرندی گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر در این منطقه یک قرار گاه سیار ایجاد کرده است و من نیز به صورت شبانه‌روزی در این مرکز حضور دارم.

وی با اشاره به آمار معتادان متجاهر جمع‌آوری شده از این مناطق یادآور شد: تاکنون 3850 نفر جمع‌آوری شده‌اند و تعدادی از این افراد در مراکز سروش، شفق، اخوان و فشافویه پذیرش شده‌اند. تعدادی از این افراد نیز منع پذیرش هستند و از این تعداد برخی دارای بیماری‌اند و هنوز ارگان‌هایی مانند دانشگاه علوم پزشکی پای کار نیامده‌اند، تا این مشکل حل شود، البته بهزیستی اعلام کرده است آمادگی همکاری با ما را دارد، اما یک سری از این افراد که جمع‌آوری شده‌اند، قبل از هر چیز نیاز به درمان دارند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ خاطرنشان کرد: 60 خانه پلمپ شده‌اند و در تلاش هستیم تا این مکان‌هایی که به محل و پاتوق معتادان تبدیل شده‌است، برابر قانون توسط سازمان املاک تملیکی مصادره شده یا از صاحبان آنها خریداری شود و تعیین‌تکلیف شده و برگشت به شرایط قبل را نداشته باشیم.

سرهنگ بخشنده با بیان اینکه شهرداری نیز با ما در اجرای این طرح همکاری می‌کند، گفت: باید کار جهادی در خصوص این مناطق صورت گیرد و مانند پلیس که با همکاری مرجع قضایی کار جهادی درباره معتادان متجاهر در این منطقه انجام داد، شهرداری نیز باید کار جهادی انجام دهد. پلیس با حداکثر امکانات و با جدیت برای جمع‌آوری معتادان از این منطقه ورود کرده است و کوتاه هم نیامده و سازمان‌هایی که همکاری نمی‌کنند نیز باید پاسخگوی مردم باشند.

وی درباره حضور پلیس در این مناطق توضیح داد: باید دیگر دستگاه‌ها به میدان آمده و به پلیس کمک کنند، لزومی ندارد، آلونکی که به پاتوق معتادان تبدیل شده است آب و برق و گاز داشته باشد، البته ما در این محل حضور داریم و اجازه نمی‌دهیم این منطقه دوباره به شرایط قبل باز گردد و چنانچه سازمان‌های متولی به کمک پلیس نیایند، قطعا در آینده اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: دو بن‌بست در اینجاست که باید این معابر باز شود. این مناطق جزو طرح‌های تفضیلی شهرداری است و باید در اولویت آن قرار بگیرد. معتقدم پلیس در پاکسازی این مناطق تنهاست، البته برخی از سازمان‌ها مانند شهرداری با ما همکاری دارند، اما باید همانطور که گفتم اقدامات‌شان جهادی باشد.

وی ادامه داد: شهرداری نیز قول داده است که ۵ مرکز را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده تا معتادان متجاهری که دارای کبر سن بوده یا دارای مشکلات و بیماری هستند در آنجا نگهداری و درمان شوند، امیدوارم این اقدامات به زودی انجام شده و مشکلات ما کمتر شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ درباره ساماندهی افراد زباله‌گرد توسط پلیس گفت: افراد زباله‌گرد شامل دو بخش می‌شود، یک بخشی از آنها در مراکز جمع‌آوری زباله مشغولند که از شهرداری مجوز داشته و کارکنان آن نیز دارای اونیفورم مشخص هستند.

 وی ادامه داد: پلیس با این افراد زباله‌جمع کن کاری ندارد، بلکه با مراکز غیرمجازی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، برخورد می‌کند این مراکز غیرمجاز یا باید زیر نظر شهرداری رفته و مجوزهای لازم را دریافت کنند یا اینکه پلمب شوند. همچنین افرادی که برای این مراکز غیرمجاز فعالیت می‌کنند، نیز باید ساماندهی شوند ما نمی‌خواهیم کسی را بیکار کنیم، بالاخره افراد از این طریق روزی خود را به دست می آورند. تنها کاری که ما انجام می‌دهیم این است که با همکاری شهرداری این افراد را ساماندهی می‌کنیم.

او خاطرنشان کرد: شهرداری موظف است، پلاک‌ها و گاراژهایی را که در زمینه جمع‌آوری پسماند به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کنند را شناسایی کرده و و برای آنها پرونده تشکیل دهد، در صورتی که این گاراژها و پلاک‌ها مجوز از شهرداری دریافت کنند با مشکل مواجه نشده و می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند، اما برخی از این گاراژها دارای مشکلاتی هستند و در آنجا نیز توزیع مواد و مصرف مواد اتفاق می‌افتد، از همین رو با دستور قضایی پس از بررسی‌های لازم این مکان‌ها نیز پلمب خواهند شد. پلیس با افراد زباله‌گردی که روزی خود و خانواده‌اش را از این طریق تامین می‌کند، کاری ندارد، بلکه فقط می‌خواهد این افراد را ساماندهی کرده تا مشخص شوند و از افرادی که معتاد بوده و خود را زباله جمع‌کن معرفی می‌کنند، اما اقدام به توزیع مواد مخدر می‌کنند، تفکیک شوند.

 سرهنگ بخشنده در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: در این طرح در منازلی که خانواده حضور داشت به هیچ عنوان پلمپ صورت نگرفت. در مناطق آلوده‌ای که خانواده در آنجا حضور داشت، تذکر دادیم و طی هماهنگی با مقامات قضایی به آنها تا یک ماه فرصت دادیم تا افرادی که توانایی  دارند از این منازل بروند. خانواده‌هایی نیز در این مناطق حضور دارند که به شدت به کمک نیاز دارند و بهزیستی و کمیته امداد نیز باید پای کار آمده و به این خانواده‌ها رسیدگی کنند. ۱۴۸ خانوار را شناسایی کردیم که به شدت و فوری نیاز به کمک کمیته امداد و بهزیستی دارند، این خانواده‌ها به نان شب‌شان محتاج هستند و باید به آنها رسیدگی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز