رئیس پلیس آگاهی ناجا خبر داد؛
کشف بالغ بر ۶۰ درصد از جرایم در پلیس آگاهی با دخالت تشخیص هویت
رئیس پلیس آگاهی ناجا تاکید کرد: بالغ بر ۶۰ درصد از جرایم در پلیس آگاهی با دخالت تشخیص هویت و تکیه بر مستندات علمی و علوم آزمایشگاهی به کشف میرسد.
به گزارش ایلنا، سردار محمدرضا مقیمی در حاشیه نشست روسای تشخیص هویت پلیس آگاهی سراسر کشور گفت: اساس کار پلیس آگاهی از بررسی صحنه جرم شروع میشود که این اکیپ صفر تا صد کشف پرونده را برعهده دارند.
وی به نقش پر اهمیت تشخیص هویت در رسیدگی به جرم اشاره کرد و اظهار داشت: کشف پروندههای پلیس آگاهی زمانی برای ما اهمیت پیدا میکند که تشخیص هویت در آن دخالت داشته باشد.
این مقام انتظامی اضافه کرد: با افتخار میتوانیم بگوییم بالغ بر ۶۰ درصد از جرایم در پلیس آگاهی با دخالت مرکز تشخیص هویت با استفاده از مستندات علمی و علوم آزمایشگاهی به کشف رسیده است.
مقیمی با بیان اینکه آموزش کارکنان این مرکز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: در جذب و آموزش این حوزه باید دقت لازم انجام شود، علاوهبر این معتقدیم باید خود را در این زمینه با برگزاری همایشها، کارگاهها و اتاقهای فکر و همچنین ارتقای تجهیزات بهروز کنیم.
وی ادامه داد: بررسی صحنه جرم در تشخیص هویت یعنی فوریت پیگیری موضوع، کارکنان این حوزه متعهد به کشف جرم هستند و باید تمام توان خود را برای نتیجه درست به کار گیرند.
رئیس پلیس آگاهی ناجا افزود: در این مرکز امکان جابهجایی کارکنان در قسمتهای دیگر پلیس آگاهی همانند سایر ادارات امکانپذیر نیست چراکه تخصصی بودن کار کارشناسان مجرب، آن را از سایر بخشها مجزا کرده است.
مقیمی با بیان اینکه به دلیل حساسیت بالای مرکز تشخیص هویت، تقویت این مرکز را از اولویتهای مهم پلیس آگاهی میدانیم، خاطرنشان کرد: تشخیص هویت پلیس آگاهی نوک پیکان در مبارزه با مجرم و کشف جرایم است.
این مقام مسئول ارتباط مستقیم کارآگاهان با کارشناسان این مرکز را لازم و ضروری برشمرد و ابراز داشت: معمولا گزارشهای کارکنان تشخیص هویت پاسخگوی همه سوالات کارآگاهان است و در کشف پرونده کمکساز است.
مقیمی با بیان اینکه میتوانیم با افتخار بگوییم کشف جرایم به سوی علمی شدن میرود، عنوان کرد: در گذشته پروندهها با استفاده از روشهای سنتی منجر به کشف میشد که درصد آن پایین بود اما امروز با اثبات جرم به روش علمی، مجرم چارهای جز اقرار ندارد و به دستاوردهای خوبی رسیدهایم.