خبرگزاری کار ایران

حسینی میلانی پیشنهاد داد:

ضرورت بازنگری در رویکرد حفاطت از حریم و احداث کمربند سبز/ به‌جای جنگلکاری به سمت بوته‌کاری و ایجاد پارک‌های مرتعی برویم

ضرورت بازنگری در رویکرد حفاطت از حریم و احداث کمربند سبز/ به‌جای جنگلکاری به سمت بوته‌کاری و ایجاد پارک‌های مرتعی برویم
کد خبر : ۷۰۴۴۵۱

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران پیشنهاد داد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی لازم است در رویکرد حفاطت از حریم و احداث کمربند سبز بازنگری صورت گیرد. ممکن است دیگر ما به سمت جنگلکاری و ایجاد پارک‌های جنگلی نرویم بلکه به سمت بوته‌کاری، ساماندهی مراتع و ایجاد پارک‌های مرتعی برویم.

به گزارش ایلنا، سید آرش حسینی میلانی در یکصد و چهاردهمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر در بررسی «طرح الزام شهرداری تهران به ایجاد سامانه اطلاعاتی فضای سبز شهر تهران» گفت: تدقیق زمان‌بندی طراحی سامانه براساس مقدورات موجود و انتظارات شورا ضروری است. سطح دقت مورد نیاز جهت نظارت شورا و اطلاع‌رسانی عمومی به شهروندان و تامین نیازهای اجرایی سازمان بوستان‌ها باید تفکیک و شفاف شود.

وی همچنین درخصوص «ارایه گزارش جنگلکاری اراضی شمال شهر تهران» نیز اظهار داشت: نقدی که به گزارش ارائه شده به شورا وجود دارد، این است که آن گزارش، یک گزارش امکان‌یابی و مکان‌یابی نیست و لازم است در گزارش‌های بعدی الزامات، محدودیت‌ها و تعارض‌ها کاملا مشخص شود.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه برای جنگلکاری و حفاظت از محیط زیست با محدودیت آب روبرو هستیم، تصریح کرد: باید برای آبیاری جنگل‌ها، فضاهای سبز از روش‌‌های جدیدی استفاده کنیم. دیگر با پمپاژ آب به ارتفاعات، آبیاری جنگل‌ها دارای توجیه نیست. آیا جایگزین پایدار و کم‌هزینه‌ برای تامین آب کمربند سبز وجود ندارد؟

حسینی میلانی پیشنهاد داد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی لازم است در رویکرد حفاطت از حریم و احداث کمربند سبز بازنگری صورت گیرد. ممکن است دیگر ما به سمت جنگلکاری و ایجاد پارک‌های جنگلی نرویم بلکه به سمت بوته‌کاری، ساماندهی مراتع و ایجاد پارک‌های مرتعی برویم زیرا این کار، نیازمند مصرف آب و صرف هزینه‌های کمتری است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، جنگلکاری در ارتفاعات با نقدهای فراوانی از سوی استادان و فعالان محیط زیستی روبه‌رو است زیرا به نوعی این کار مداخله منفی در طبیعت است و در مقابل ساماندهی مراتع و ایجاد پارک‌های حفاظت شده با اکوسیستم کوهستانی نیز سازگارتر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز