میرلوحی مطرح کرد:
ضرورت تبیین جایگاه و الزامات قانونی و قانونمندی شهر هوشمند
رئیس کارگروه شهر هوشمند هیات رئیسه شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور تاکید کرد: با توجه به الزام کاهش هزینه، پرهیز از موازیکاری، کانونی عملکردن و در راستای یکپارچهسازی بسترهای نرمافزاری شهر هوشمند، مقرر گردید تعامل لازم فیمابین تمامی کلانشهرها جهت تبادل اطلاعات، ایجاد و همکاری در استفاده از پلتفرم و پروتکلهای مشترک مدنظر قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، سیدمحمود میرلوحی در نشست اعضای هیات رئیسه شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور که در تالار شهر برگزار شد، گفت: تعیین و پیگیری تکالیف و الزامات قانونی شهر هوشمند از طریق ظرفیت شورای عالی استانها و کمیسیون کلانشهرهای دولت جهت طرح و تصویب در دولت و مجلس شورای اسلامی و همچنین پیگیری برنامه ششم توسعه در این خصوص باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت شهر هوشمند اظهار داشت: اهمیت و ضرورت شتاب در تحقق شهر هوشمند و تدوین جدول زمانبندی دارای اهمیت است.
رئیس کارگروه شهر هوشمند هیات رئیسه شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور با تاکید بر ضرورت تعریف واحد از شهر هوشمند اظهار داشت: به منظور تعریف واحد از شهر هوشمند در تمامی کلانشهرها مقرر گردید در برنامههای راهبردی – عملیاتی کلانشهرهای کشور مبتنی بر شش محور، حکمروایی هوشمند، شهروند هوشمند، پویایی و حمل و نقل هوشمند، محیط هوشمند، زندگی هوشمند و اقتصاد هوشمند استفاده شود.
میرلوحی با تاکید بر لزوم تهیه برنامههای راهبردی – عملیاتی هوشمندسازی تصریح کرد: در این کارگروه مقرر گردید تهیه برنامه راهبردی - عملیاتی هوشمندسازی در تمامی کلانشهرها و اولویتبندی اقدامات در شهر هوشمند مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: همچنین تعامل و هماهنگی لازم فیمابین کلانشهرها بهمنظور جلوگیری از موازی کاری، کانونی عملکردن، اتلاف منابع و به اشتراک گذاشتن تجارب و نتایج مطالعات بدستآمده صورت پذیرد.
رئیس کارگروه شهر هوشمند هیات رئیسه شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور با اشاره به تبادل اطلاعات، پلتفرم و پروتکلهای مشترک، خاطرنشان کرد: با توجه به الزام کاهش هزینه، پرهیز از موازیکاری، کانونی عملکردن و در راستای یکپارچهسازی بسترهای نرمافزاری شهر هوشمند، مقرر گردید تعامل لازم فیمابین تمامی کلانشهرها جهت تبادل اطلاعات، ایجاد و همکاری در استفاده از پلتفرم و پروتکلهای مشترک مدنظر قرار گیرد.