خبرگزاری کار ایران

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

11 آزمایشگاه جامع تحقیقاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی راه‌اندازی شد

11 آزمایشگاه جامع تحقیقاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی راه‌اندازی شد
کد خبر : ۵۷۲۷۰۳

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: یکی از مهمترین زیر ساخت‌ها در حوزه پژوهش، نیروی انسانی مستعد و علاقه‌مند به کارهای تحقیقاتی و پژوهشی است که دانشگاه های علوم پزشکی باید برای تحقق این مهم، سرمایه گذاری کنند تا کیفیت کارهای پژوهشی برای توسعه کشور افزایش یابد.

به گزارش ایلنا، رضا ملک‌زاده در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، با اشاره به توسعه و تجهیز آزمایشگاه‌های مرجع تحقیقاتی به عنوان ابزار ارتقای مطالعات مداخله بالینی، تصریح کرد: وزارت بهداشت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی حمایت می کند و تا کنون 11 آزمایشگاه جامع تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی شده است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز یکی از دانشگاه هایی است که مجوز راه اندازی این آزمایشگاه را اخذ نموده که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد راه اندازی آن باشیم.

 ملک زاده، مرکز کوهورت دانشگاه علوم پزشکی گیلان را یکی از مراکز تحقیقاتی حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: این مرکز می‌تواند در زمینه‌های مختلف تحقیقاتی به متخصصین و پژوهشگران کمک کند و توسعه آن در تخصص‌های مختلف ضروری است.

وی افزود: یکی از اساسی‌ترین و ارزان ترین کارهای پژوهشی، برنامه ثبت بیماری‌ها است که می تواند سبب اعتلای جایگاه علمی دانشگاه ها شود و کوهورت، این امکان را برای محقیقن علوم پزشکی گیلان فراهم کرده است. مطالعات در دانشگاه های کشور باید به سمت تحقیقات ملی سوق داده شوند.

 ملک زاده با اشاره به میزان عملکرد پژوهشی اعضای هیات علمی در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر 20 درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در انجام کارهای علمی و پژوهشی فعال هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خواستار همکاری بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی با دانشمندان ایرانی خارج از کشور شد و افزود: با وجود همه سختی‌ها و مشکلات اقتصادی که تاکنون کشور با آن روبرو بوده، کارهای مهمی در حوزه سلامت انجام شده است و واحدها و مراکز تحقیقاتی کشور طی سال های اخیر افزایش پیدا کرده و مراکز تحقیقاتی که ردیف بودجه ای دارند، از ۳۴ مرکز به ۵۳ مرکز رسیده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: مهمترین اقداماتی که وزارت بهداشت در حال حاضر در حوزه پژوهش در دست اقدام دارد، تقویت زیر ساخت های پژوهشی است تا اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها بتوانند برای کارهای تحقیقاتی به صورت آنلاین به این سامانه ها دسترسی داشته باشند.

وی ادامه داد: بیش از ۴۰ هزار مجله و کتاب به صورت آنلاین در اختیار تمام محققان قرار دارد و همکاری‌های بین‌المللی خوبی نیز در سطح دانشگاه‌ها شکل گرفته و اخلاق در پژوهش که یکی از اساسی‌ترین موضوعات در تمام مراحل کارهای پژوهشی است، با تشکیل کمیته اخلاق در همه دانشگاه پیگیری می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز