خبرگزاری کار ایران

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان:

المپیاد ورزشی دانشجو معلمان دختر برگزار شد

المپیاد ورزشی دانشجو معلمان دختر برگزار شد
کد خبر : ۵۲۳۳۷۵

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه 880 دانشجو معلم در کشور وجود دارد،‌ گفت: 70درصد دانشجو معلمان بومی هستند.

به گزارش ایلنا، معصومه علی‌نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در آئین اختتامیه بیست و سومین المپیاد ورزشی دانشجو معلمان دختر دانشگاه فرهنگیان که به مدت یک هفته به میزبانی استان مرکزی برگزار شد، گفت: این دوره از المپیاد دختران در حالی به پایان می‌رسد که دانشجومعلمان نقش تربیتی و معلمی خود را با تجلیل و اهدای کاپ و مدال‌های خود به فرزند شهید حججی از شهدای مدافع حرم، به منصه ظهور گذاشتند و ایثار و احترام خود به شهدا را نشان دادند.

او افزود: این دانشجویان ورزشکار در عرصه‌های ورزشی زحمات بسیاری کشیدند و امروز رسالت معلمی خود را به بهترین شکل نشان داده و با اهدای جوایز خود به خانواده شهید مدافع حرم بر نقش تربیتی خود مهر تایید زدند.

علی‌نژاد هدف از برگزاری این مسابقات را ایجاد روحیه شادی و نشاط در خوابگاه‌ها خواند و گفت: یکی از اهدافی که در معاونت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان به دنبال آن هستیم، توجه به ورزش خوابگاهی و همگانی است که در کنار آن به ورزش قهرمانی نیز خواهیم رسید.

او ادامه داد: باید برای جدا کردن رکود و خمودگی از خوابگاه‌ها سراغ ورزش خوابگاهی برویم. حدود یک ماه گذشته جرقه پرارزشی در این رابطه زده شد و اولین المپیاد ورزش همگانی وزارت علوم را پشت سرگذاشتیم که با آمادگی‌ها و بسترهای ایجاد شده دانشجومعلمان دختر و پسر دانشگاه فرهنگیان موفق شدند رتبه اول را در بین ۹۵ دانشگاه کشور کسب کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: امروز به بخشی از اهداف تحت عنوان ورزش خوابگاهی و همگانی که در فروردین‌ امسال به عنوان برنامه اولویت‌دار اعلام کرده بودیم دست یافتیم و امید است تا پایان سال تحصیلی بتوانیم برنامه‌های دیگر را در حوزه ورزش پیاده سازی کنیم.

علی‌نژاد گفت: حدود ۸۸۰ دانشجو معلم دختر از ۳۱ استان کشور در بیست و سومین المپیاد ورزشی دانشجو معلمان در شش رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند. تعداد کل ورزشکاران دختر و پسر در دو هفته برگزاری المپیاد سه هزار نفر در همه  رشته‌هاست.

او تعداد کل دانشجو معلمان کشور را حدود ۶۵هزار نفر خواند و با بیان اینکه ۷۰ درصد دانشجو معلمان بومی هستند، گفت: سیاست دانشگاه فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش بر این بوده است که دانشجو معلمان در شهرها و استان‌های خود به صورت بومی حضور داشته باشند مگر اینکه کدرشته مورد نظر در آن محل وجود نداشته باشد.

علی‌نژاد درباره اولویت‌ها و برنامه‌های این معاونت گفت: اولویت‌های آتی معاونت دانشجویی در ارتباط با ایجاد حرکت و پویایی است که قطعا بخشی از این هدف در ورزش محقق خواهد شد و بخشی در زمینه برخورداری از سراهای دانشجویی بانشاط است.

او افزود: از دیگر اولویت‌های این دانشگاه تنوع بخشی و کیفیت بخشی به تغذیه دانشجویان است چراکه آنها والدین و معلمان آینده این مرز و بوم خواهند بود که سلامت آنها باید مورد توجه قرار گیرد از این رو تمام تلاش خود را برای کیفیت‌بخشی به بخش غذا در خوابگاه دانشجویان به کار خواهیم بست.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان درباره رشته‌های جدید این دانشگاه گفت: دو یا سه استان در کشور از رشته مشاوره برخوردار خواهند شد. همه ۱۶ رشته‌ای که در ابتدا از وزارت علوم و تحقیقات مجوز گرفتند در حال حاضر احصا شده و امسال دانشجوی جدید خواهیم داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز