راهکارهای فقهی برای «مقابله با ازدواج زودهنگام دختران» تدوین شد
معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده از تدوین راهکارهای فقهی برای «مقابله با ازدواج زودهنگام دختران» خبر داد.
سوسن باستانی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در ارتباط با اقدامات معاونت امور زنان و خانواده در زمینه ازدواج زودهنگام دختران گفت: ما گزارش " آسیبشناسی قانونی ازدواجهای زودهنگام زیر سنین قانونی" را در سال 94 تهیه و به وزیر دادگستری به عنوان رئیس مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری ارائه کردیم و به دنبال این گزارش جلسه حقوقی با حضور مسئولان ذیربط در محل مرجع برگزار و منجر به طرح چند راهکار قانونی شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن در اردیبهشت سال 95 برگزاری نشست علمی " امکانسنجی ازدواج کودکان از منظر موازین دینی، موازین حقوقی و تعهدات بینالمللی" با مشارکت کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد که خروجی این نشست تهیه مجموعه راهکار مقابله با مساله ازدواجهای زیر سنین قانونی و بدون رعایت ترتیبات قانونگذار، به ویژه از منظر فقهی بود.
معاون بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: همچنین در برنامه عمل ده ساله مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری که اردیبهشت امسال ابلاغ شد، از جمله فعالیتهای پیشبینی شده، مقابله با ازدواج زودهنگام است که معاونت همکار اجرایی این فعالیت است.
وی در پاسخ به این سوال که معاونت امور زنان و خانواده چه همکاری با فراکسیون زنان مجلس در زمینه تدوین طرح اصلاح قانون حداقل سن ازدواج دختران دارد، گفت: در خصوص راهکارهای فقهی، ما بسته خیلی خوبی که ماحصل نشست علمی "امکانسنجی ازدواج کودکان از منظر موازین دینی، موازین حقوقی و تعهدات بین المللی" بود، در دست داریم که امکان همکاری ما را با مجلس در طرح راهکارهای فقهی تقویت میکند.