ذائقه گردشگران داخلی را باید مدیریت کنیم / ارائه "بستههای سفر" به مردم
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور گفت: باید ذائقه گردشگران را در گردشگری داخلی مدیریت کنیم.
به گزارش ایلنا، زهرا احمدیپور در نشست با فعالان، سرمایهگذاران و بهرهبرداران بخشخصوصی حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان هرمزگان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید فضای مناسبی را برای کار در کشور ایجاد کرده، عنوان کرد: اولویتهایی در اسناد بالادستی برای حوزه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری پیشبینی شده که کنار آن سیاستهای اقتصاد مقاومتی را داریم که بر مقاومسازی اقتصاد داخلی کشور تاکید دارد.
وی با بیان اینکه صنایعدستی به عنوان سرمایه برای توسعه کشور در نظر گرفته شده است، افزود: متاسفانه فروش صنایعدستی در کشور محدود بوده و به زنجیرهای از ثروت تبدیل نشده است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ادامه داد: یکی از اولویتهای اقتصاد مقاومتی این است که فروشگاههای زنجیرهای برای عرضه و فروش صنایعدستی در کشور ایجاد شود و امروز در مراکز استانها تعداد فروشگاههای صنایعدستی بسیار محدود است.
احمدیپور با تاکید بر اینکه در طراحی هتلها باید از صنایعدستی هر منطقه استفاده و محل فروش صنایعدستی در آنها ایجاد شود، تصریح کرد: این موارد را باید به اولویت تبدیل کنیم و اگر تولید و فروش صنایعدستی به زنجیره ثروت تبدیل شود، سرمایهای برای هر استان خواهد بود.
وی با بیان اینکه اولویت گردشگری هرمزگان باید گردشگری ساحلی باشد، خاطرنشان کرد: طبق اولویتبندیها ما وظیفه داریم برای این استان تسهیلگری کنیم و اولویت ما بر این است که تنوع مکانی برای گردشگری در کشور داشته باشیم.
معاون رییسجمهور اظهار کرد: باید ذائقه گردشگران را در گردشگری داخلی مدیریت کنیم که نیاز است به مردم بستههای سفر ارائه کنیم تا هر کسی به فراخور علاقهمندیهای خود مقصدی را برای گردشکری انتخاب کند.
احمدیپور اضافه کرد: بستههای سفر میتواند گردشگری داخلی را فعال کند و با گردشگری داخلی میتوانیم فرهنگ و اصالت خود را حفظ کنیم و بر این اساس نیازمند برنامهای جامع برای گردشگری هستیم.
همچنین احمدیپور ظهر امروز در سخنانی پیش از خطبههای نماز جمعه اهل سنت بندرعباس که همزمان با هفته وحدت انجام شد، با بیان اینکه اختلاف میان مسلمانان به سود دشمنان اسلام است، عنوان کرد: زیرساختهای مهم، منابع متعدد و سرمایههای انسانی موجود در جهان اسلام ظرفیتهایی هستند که میتوان از آن برای رسیدن به یک قدرت جهانی استفاده کرد.
وی ادامه داد: اهل سنت و شیعه به تنهایی نمیتوانند در جهان اسلام محور قدرت باشند و باید کمک کنیم با درایت و هوشمندی برای حل مسائل جهان اسلام از راههایی استفاده کنیم که صلح را در جهان اسلام پایدار کند.
معاون رییسجمهور افزود: حل مسائل جهان اسلام از مسیر جنگ و درگیری امکانپذیر نیست و پیامبر بزرگوار اسلام (ص) مردم را فرخواند تا امت واحدهای ریشهدار تشکیل شود که در طول تاریخ تداوم پیدا کند.
احمدیپور تصریح کرد: افراطیگری در برخی مناطق که به نام اسلام رخ میدهد، ریشه در اسلام ندارد بلکه ریشه در بازیهای سیاسی دارد که دشمنان برای اسلام رقم زدهاند.
وی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمانی نیاز داریم که تصویر مناسبی از همزیستی مسالمتآمیز مسلمانان ارائه دهیم.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: تجربه زیست مسالمتآمیز در ادوار تاریخ خاطره مشترک مسلمانان است که باید پاسدار این خاطره مشترک باشیم و سرمایه جهان اسلام همین امت واحده است.