مشاور وزیر کشور:
روحانیت برای کاهش آسیبهای اجتماعی به دولت کمک کند
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت گفت: روحانیون باید در مبحث کاهش آسیبهای اجتماعی دولت را یاری دهند.
به گزارش ایلنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجت الاسلام داوود نمازی پیش از ظهر شنبه در نشست صمیمی با روحانیون استان که در سالن پیامبراعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد، گفت: رحمانی فضلی پس از انتصاب در وزارت کشور در اولین اقدام نسبت به انتخاب مشاور در حوزه امور روحانیت اقدام کرد و این نشان از اعتقاد وزیر کشور به این امر است.
وی با تاکید براینکه روحانیت می تواند در بسیاری از موارد تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: دولت یازدهم نگاه تشریفاتی به روحانیت ندارد لذا پس از ابلاغ به استانداران برای معرفی مشاور امور روحانیت تاکید شده بود که این جایگاه نباید سیاسی، حزبی و جناحی باشد.
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت با اشاره به اینکه خدمات دولت باید اطلاع رسانی شود، یادآور شد: روحانیون باید دولت را نقد کنند اما نباید فقط ناقد باشند، روحانیون باید به کمک دولت آمده و دولت را در تمامی حوزه ها با ارائه راهکار یاری کند.
حجت الاسلام نمازی به نامگذاری شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: یکی از سیاست های دولت یازدهم عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است و معتقد هستیم که این موضوع نباید در حد شعار باقی بماند.
وی با اشاره به برخی از سخنرانیها مبنی براینکه دولت هیچ اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارد، افزود: وزیر کشور سه استان را به صورت پایلوت اقتصاد مقاومتی معرفی کرده و هر ماه برای پیگیری و بررسی امور به این استان ها سفر می کند.
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت یادآور شد: معاون اول رئیس جمهور به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور به صراحت اعلام کرده است که در حوزه اقتصاد مقاومتی دولت با هیچ فردی شوخی ندارد و در این خصوص استاندار و فرمانداری که در این امر جدیت نداشته باشد را عزل خواهد کرد.
حجت الاسلام نمازی با تاکید براینکه اقتصاد مقاومتی یک شبه عملیاتی نمی شود، تصریح کرد: هم اکنون در شرایط پس از برجام هستیم لذا حرکت ها باید با روش های منطقی پیش برود تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.
وی عمده فعالیت وزیر کشور را، مباحث اقتصادی خواند و گفت: یکی از دغدغه های رهبری، مباحث آسیب های اجتماعی است و مقام معظم رهبری سه جلسه سه ساعته با مسئولین کشور داشتند که اجرای آن بر عهده وزارت کشور است.
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت افزود: گزارش آسیب های اجتماعی از طریق افکار عمومی و جریانات مختلف تهیه و تاکنون چهار مرتبه پالایش شد و این گزارش جامع خدمت مقام معظم رهبری ارائه شد و به تایید ایشان رسید.
حجت الاسلام نمازی یادآور شد: مقام معظم رهبری مباحثی همچون طلاق، زنان سرپرست خانوار، اعتیاد و حاشیه نشینی را از اولویت هایی دانستند که باید در راستای کاهش آسیب های اجتماعی اقدام کرد.
وی با اشاره به وجود ۱.۵ میلیون نفر معتاد در کشور، گفت: این آسیب متاسفانه با وجود ۵۰۰ نوع مواد صنعتی به عنوان یک معضل بزرگ، از مردان به زنان جامعه سوق یافته است.
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت با اشاره به اینکه روحانیون باید در مبحث کاهش آسیب های اجتماعی، دولت را یاری دهند، افزود: چهار تا ۹ ساعت وقت ایرانیان در فضای اجتماعی صرف می شود و این در حالیست که خارجی ها نیم ساعت در روز به فضای اجتماعی اختصاص می دهند.
حجت الاسلام نمازی با طرح این سوال که چه چیز موجب شده ایرانیان به فضای مجازی و ماهواره گرایش یافته است، تصریح کرد: تا زمانی که روحانیت دولت را مقصر بداند و بالعکس، هیچ کاری نتیجه نخواهد داد.
وی با اشاره به اینکه اگر عبودیت حل شود، بسیاری از مشکلات عمده جامعه حل و فصل خواهد شد، یادآور شد: امروز روحانیت از وظیفه اصلی خود غافل شده و تنها ناقد شده است.
مشاور وزیر کشور در امور روحانیت به عدم اجرای قانون عفاف و حجاب در هشت ساله گذشته اشاره کرد و گفت: اگر این قانون طی هشت سال گذشته اجرا می شد، امروز با برخی از مشکلات کنونی مواجه نبودیم.
وی گفت: رزم حسینی از محدود استاندارانی است که به نقش روحانیت در امر توسعه اعتقاد دارد و طرح مثلث توسعه اقتصادی نمونه بارز این امر است.