سرمایهگذاری 61 هزار میلیارد ریالی برای رفع محرومیت از مناطق محروم
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون بیش از 61 هزار میلیارد ریال برای محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم کشور سرمایه گذاری کرده است.
به گزارش ایلنا از بنیاد برکت، عارف نوروزی در دهمین همایش ملی و اولین جشنواره ی فرهنگ و مدیریت جهادی در تهران با تشریح اقدامات جهادی بنیاد برکت برای محرومیت زدایی از مناطق کم تر توسعه یافته ی کشور اظهار داشت: مهم ترین دستور کار بنیاد برکت در 9 سال گذشته، اجرای طرح های توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق محروم بوده است.
وی تعداد طرح های توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت را که در مناطق محروم 31 استان کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی به اجرا درآمده اند، 265 طرح عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح ها با حجم سرمایه گذاری کل 47 هزار و 400 میلیارد ریال، بیش از 165 هزار فرصت شغلی به طور مستقیم و غیرمستقیم در سراسر کشور ایجاد شده است.
نوروزی با بیان این که بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح های توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم به شکل مشارکت با کارآفرینان محلی و به میزان 49 درصد سرمایه گذاری می کند گفت: بنیاد برکت این طرح ها را با همکاری کمیته ی سرمایه گذاری و اشتغال در استانداری ها انتخاب می کند.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به این که طرح های اقتصادی در صورتی موفق خواهند بود که توجیه اقتصادی و بازده خوبی داشته باشند، افزود: بنیاد برکت به مدت سه تا 5 سال در کنار کارآفرین حضور دارد و پس از آن سهم خود را با قیمت کارشناسی و با اقساط سه تا پنج سال به کارآفرین شریک واگذار می کند.
وی ساخت مدارس برکت در مناطق محروم کشور را از دیگر اقدامات فرهنگی و اجتماعی ماندگار ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) عنوان کرد و گفت: تاکنون قرارداد بیش از 900 مدرسه منعقد شده و از این تعداد 700 مدرسه به بهره برداری رسیده یا آماده ی افتتاح شده است. بنیاد برکت پس از ساخت مدارس، آن ها را تحویل آموزش و پرورش می دهد.
مدیر عامل بنیاد برکت با اشاره به توصیه ی مقام معظم رهبری برای ساخت هزار مدرسه در کشور، بیان کرد: 104 هزار دانش آموز در 900 مدرسه برکت مشغول به تحصیل شده یا به زودی خواهند شد و مدرسه سازی برکت تا پایان امسال به هزار مدرسه می رسد.
به گفته نوروزی 685 مرکز فرهنگی شامل مسجد، حسینیه، خانه عالم، حوزه علمیه و دارالقران نیز توسط بنیاد برکت در مناطق محروم کشور ساخته شده است.
بنیاد برکت در دهمین همایش ملی و اولین جشنواره ی فرهنگ و مدیریت جهادی، به عنوان ارایه دهنده بهترین طرح ها حضور پیدا کرده است. بر همین اساس، فعالیت های بنیاد برکت به ویژه طرح های توانمندسازی اقتصادی، مدرسه سازی و ساخت مسجد به عنوان طرح های برتر این همایش انتخاب شده اند.