مهمترین موضوع در پدیده سالمندی، نابرابری جنسیتی است
قائم مقام وزیر رفاه با بیان اینکه موضوع سالمندی و تغییرات جمعیتی پدیده جهانی است و مهمترین مسئله آن نابرابری جنسیتی است، گفت: نقش خانواده در حمایت از سالمندان در ایران فوق العاده است.
به گزارش ایلنا، محمدتقی حسینی در نشست بررسی وضعیت سالمندی و الزامات سیاستی در آسیا که با حضور پروفسور «پیتر مکدونالد» معاون مرکز تحقیقات جمعیتی و سالمندی دانشگاه ملی استرالیا برگزار شد، با بیان اینکه موضوع سالمندی و تغییرات جمعیتی پدیده جهانی است که در کشور ما ابعاد دیگری به خود گرفته است، گفت: این پدیده مشکلاتی را همیشه به همراه داشته است.
قائم مقام وزیر رفاه در امور بینالملل با بیان اینکه سالمندی تنها با موضوع افزایش سن همراه نیست بلکه با مشکلاتی همچون تغییر جمعیتی، مهاجرت، تغییر روابط بیننسلی، بیماریهای مزمن و مسری و ... دست به گریبان است، افزود: در این میان مهمترین موضوع نابرابری جنسیتی است که باید بدان بیشتر توجه کنیم چرا که در کشور ما این تغییرات به سرعت رخ داده است و نهادهای اجتماعی در راستای پیشگیری و کاهش این معضل ضعیف عمل کردهاند.
وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان نهاد مسئول در این خصوص با اولویت خاص و ویژه به این موضوع نگاه میکند، تصریح کرد: این مسئله طیف وسیعی را به خود اختصاصی داده است لذا باید به مسائلی همچون نوع مبلمان شهری، ساخت و سازها و ... بیشتر توجه کرد.
حسینی در پایان با بیان اینکه موضوع سالمندی فراگیر است و همه بخشهای جامعه باید در آن مشارکت داشته باشند، یادآور شد: سازمانهای غیردولتی نقش بزرگی در بحث فرهنگسازی دارند این در حالی است که نقش خانواده در حمایت از سالمندان در ایران فوق العاده است.