شرایط انتقال تکنولوژی به ایران پس از برجام فراهم شود
سفیر و نماینده دائم ایران درسازمان ملل با اشاره به تکمیل نهایی برنامه جدید در مقابله با بیماری ایدز گفت: ایران با رویکردی عملگرایانه درمقابله با این بیماری یکی از موثرترین برنامههای کاهش آسیب در این رابطه درسطح خاورمیانه را با موفقیت به اجرا گذاشته است.
به گزارش ایلنا، غلامعلی خوشرو روز جمعه در نشست مقابله با بیماری ایدز در سازمان ملل، عملکردهای کشورمان در این زمینه را تشریح کرد.
سفیر کشورمان با اشاره به رویکرد عملگرایانه ایران در پاسخ به اپیدمی ایدز گفت: ایران یکی از موثرترین برنامههای کاهش آسیب را به اجرا گذاشته و موفق شده است انتقال ایدز در میان معتادان تزریقی را کنترل کند.
او افزود: ایران به دنبال پاسخگویی مقتضی به موج آتی ایدز با اتخاذ رویکردی جامع و فرابخشی است که ضمن توجه به شواهد علمی، حساسیتهای فرهنگی را هم مدنظر دارد.
نماینده دائم کشورمان درسازمان ملل یاد آور شد که جمهوری اسلامی ایران اخیرا برنامه جدید کشوری ایدز را که برای ریشهکن کردن این بیماری تا سال ۲۰۳۰ تنظیم شده نهایی کرده است.
خوشرو با اشاره به اینکه ۹۵ درصد از هزینههای مقابله با ایدز از منابع ملی ایران تامین میشود و کمک جامعه جهانی صرفا پنج درصد هزینههای مربوطه را پوشش میدهد، گفت: ایران همچنان انتظار دارد پس از توافق هستهای فرصتهای بیشتری برای انتقال تکنولوژی و تخصصهای لازم به ایران فراهم شود.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه ایران جزو معدود کشورهای منطقه خاورمیانه و خلیج فارس است که سیستم نظارتی و ارزیابی نیرومندی را در این رابطه ایجاد کرده از آمادگی کشورمان برای انتقال تجارب در زمینههای کاهش آسیب و کنترل ایدز بویژه در چارچوب ابتکارهای جنوب جنوب خبر داد.
بیش از ۷۰ نفر از ورزای بهداشت و دهها تن از مقامهای بهداشتی و سازمانهای غیردولتی در این نشست سه روزه که از ۱۹ تا ۲۱ خرداد ماه در نیویورک برگزار شد، حضور داشتند و در نهایت اعلامیه سیاسی ایدز که براساس آن اپیدمی ایدز در جهان بایستی تا سال ۲۰۳۰ ریشهکن شود به تصویب رسید.