آییننامه اجرایی جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ابلاغ شد
آییننامه اجرایی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شد تا به این ترتیب فرآیند برگزاری این جشنواره قرآنی رسماً کلید بخورد.
به گزارش ایلنا، بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، بیست و یکمین دوره این جشنواره شامل هفت بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، کتابخوانی، ادبی، هنری و فناوری است.
براساس این گزارش، از جمله مهمترین تغییراتی که در این دوره از جشنواره در نظر گرفته شده است، افزودن بخشهای ادبی، هنری و فناوری به این جشنواره قرآنی است که به نوبه خود امری بدیع است. این بخشها تاکنون تنها در جشنوراه فرهنگی وزارت بهداشت برگزار میشدکه امسال برای اولین بار به جشنوراه قرآنی این وزارتخانه نیز اضافه شدهاند.
برپایه این گزارش، از دیگر تغییرات انجام شده در این دوره افزایش رشتههای بخش کتبی از چهار رشته به هفترشته است. در دوره بیست و یکم رشتههای مفاهیم نهجالبلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه و حفظ موضوعی قرآن کریم اضافه شده است.
براساس این گزارش، در بخش شفاهی این جشنواره شرکتکنندگان در رشته های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ سوره یاسین، حفظ یک جزء پیوسته، حفظ سه جزء پیوسته، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ بیست جزء پیوسته، حفظ کل قرآن، اذان، دعا و مناجات خوانی و تواشیح به رقابت خواهند پرداخت.
برپایه این گزارش، بخش کتبی نیز شامل رشتههای آشنایی با احادیث اهل بیت، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین و احکام است.
براساس این گزارش، آزمون مرحله دانشگاهی بیستو یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در اردیبهشتماه سال آینده و آزمون مرحله سراسری در مردادماه همان سال برگزار خواهد شد. مهلت ارسال آثار به دبیر خانه جشنواره نیز حداکثر تا پایان خرداد ماه خواهد بود.
گفتنی است دانشجویان علاقمند می توانند برای اطلاع از جزییات آیین نامه بیست و یکمین جشنواره به کارشناسان قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مراجعه کنند