خبرگزاری کار ایران

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایلنا:

امکانات موجود کفاف درمان بیماران سرطانی را نمی‌دهد

امکانات موجود کفاف درمان بیماران سرطانی را نمی‌دهد
کد خبر : ۲۸۴۵۴۴

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت گفت: میزان امکانات و تسهیلاتی که در اختیار داریم، در حد متوسط است و حتی اگر آمار بیماران مبتلا به سرطان هم افزایش پیدا نکند، ما نیازمند افزایش امکانات و خدمات هستیم.

علی قنبری مطلق در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت بیماران سرطانی در کشور گفت:  واقعیت این است که میزان بروز سرطان در ایران کمتر از متوسط جهانی است.

وی افزود: با توجه به افزایش امید به زندگی و تغییر شیوه‌ی زندگی و عوامل محیطی، ایران در زمره کشور‌هایی است که بروز سرطان در طی سال‌های آینده در آن افزایش می‌یابد..

وی درباره اینکه آیا امکانات موجود کفاف حمایت و درمان بیماران را می‌دهد، گفت: قطعا اینگونه نیست و ما فعلا میزان امکانات و تسهیلاتی که در اختیار داریم، در حد متوسط است و حتی اگر آمار بیماران مبتلا به سرطان هم افزایش پیدا نکند، ما نیازمند افزایش امکانات و خدمات هستیم و با افزایش بروز سرطان نیز این نیازمندی‌ها بیشتر خواهد شد.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت درباره برنامه‌های وزارت بهداشت برای این موضوع گفت: ما امکانات موجود را بررسی کردیم و بر اساس استاندارد‌ها که وضعیت بروز سرطان در کشور را مشخص می‌کرد، امکانات مورد نیاز از جمله تخت مورد نیاز بیماران، دستگاه‌های رادیوتراپی، تشخیص زود هنگام و اتاق عمل و غیره را بررسی کردیم.

وی افزود: بر اساس این برآورد در قالب طرح ملی آموزش سرزمینی مراقبت از سرطان نیاز‌های ما در دوره 5 ساله و 10 ساله آینده به چه صورت است و باید در سطح کشور به چه صورت باشد.

قنبری مطلق گفت: اعتبار بخشی از این برنامه ریزی ها تامین شده و امیدواریم به تدریج کمبود فضای فیزیکی برای ارائه خدمات جبران شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ما فاصله نسبتا زیادی با فضای مطلوب داریم، نیازمند این هستیم که بخش غیردولتی در این زمینه سرمایه‌گذاری کند تا امکانات مورد نیاز در سطح کشور با نسبت مناسب توزیع شود.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت افزود:  باید در سال جاری این امکانات تامین شود تا بخشی از نیاز کشور تامین شود، اما مساله این است که نیاز ما بیش از چیزی است که دولت می‌تواند در آن سرمایه گذاری کند. ما نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم که بتواند خدمات را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کند.

مطلق درباره تامین هزینه درمان بیماران سرطانی و طولانی بودن زمان عمل بیماران گفت: وزارت بهداشت در سال 92 بیش از 80 درصد دارو‌های سرطانی را تحت پوشش بیمه قرار داد.

وی تاکید کرد: در سال جاری نیز تلاش می‌کنیم، حمایت مالی از بیماران تا حد 90 درصد رعایت شود، چرا که خدمات بستری و سرپایی بیماران سرطان هزینه‌های زیادی به خانواده تحمل می‌کند.

مطلق گفت: داروهایی که توسط پزشکان تجویز می‌شود، تحت حمایت بیمه‌ها و دولت قرار گرفته است، ضمن اینکه این حمایت در سال جاری افزایش خواهد داشت. البته در این زمینه بخش خصوصی مورد حمایت دولت قرار نمی‌گیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز