خبرگزاری کار ایران

غفارپور:

درمان بیماران سکته مغزی از طریق سلول‌های بنیادی قطعی نیست

درمان بیماران سکته مغزی از طریق سلول‌های بنیادی قطعی نیست
کد خبر : ۲۷۴۸۷۲

رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای مغز و اعصاب ایران در بیمارستان امام خمینی(ره) گفت: درباره استفاده از سلولهای بنیادی در درمان بیماران سکته مغزی گفت: در این باره در مرکز تحقیقات مطالعات زیادی انجام شده، اما هنوز به مرحله‌ای نرسیدیم که بگوییم می‌توان از سلول‌های بنیادی به عنوان درمان قطعی در بیماران سکته مغزی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجید غفارپور در نشست خبری بیست و دومین بیست و دومین کنگره بین‌المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران با اصحاب رسانه درباره استفاده از سلولهای بنیادی در درمان بیماران سکته مغزی گفت: در این باره در مرکز تحقیقات مطالعات زیادی انجام شده، اما هنوز به مرحله‌ای نرسیدیم که بگوییم می‌توان از سلول‌های بنیادی به عنوان درمان قطعی در بیماران سکته مغزی استفاده کرد.

وی افزود: مهمترین اقدامی که در مرکز استراتژیک برای بیماران سکته مغزی انجام شده، ایجاد بخش استروک سنتر است، در این بخش آخرین دستگاه در رشته مغز و اعصاب به کار گرفته شده دستگاه بای پلنس در نوع خود پیشرفته ترین دستگاه برای درمان بیماران سکته مغزی است.

و.ی با اشاره به اینکه یک میلیارد و 700 میلیون تومان برای خریداری این دستگاه هزینه شده است، گفت: سه سال پیش این دستگاه خریداری شد اما به دلیل مشکل تامین فضا و نیرو راه اندازی نشد. امسال توانستیم محل مناسب و نیروی کافی برای این موضوع فراهم کنیم و به زودی بخش استروک سنتر راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این دستگاه تنها دستگاه از نوع خود در ایران است، گفت: با بکارگیری این دستگاه خدماتی که به بیماران سکته مغزی داده می‌شود، بسیار پیشرفته خواهد بود و درمان بیماران راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

وی گفت: به دلیل محدود بودن شرایط استفاده از این دستگاه ممکن است، خدمات‌رسانی به بیماران به کندی صورت گیرد.

غفارپور گفت: این دستگاه برای بیماران تشنجی بهترین دستگاه مورد استفاده است، اما به دلیل شرایط ویژه ما در هفته تنها یک بیمار را مورد معالجه قرار می دهیم. چرا که دستگاه و فضای محدودی برای بستری کردن بیماران در اختیار داریم.

همچنین سید مسعود نبوی دبیر اجرایی و عضو هیات مدیره متخصصین مغز و اعصاب افزود: مراکز اورژانسی برای بیماران مغز و اعصاب بسیار ضروری است و برخی از بیمارستانها به صورت محدود از این مراکز برخوردارند. وقتی سیستم اورژانسی نباشد و برای مصرف داروی بیمار برنامه‌ریزی نشود کمک رسانی به او دچار مشکل خواهد شد.

 

 

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز