خبرگزاری کار ایران

سلطانی‌فر:

امیدواریم لغو تحریم‌ها به حضور سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه گردشگری بیانجامد

امیدواریم  لغو تحریم‌ها به حضور سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه گردشگری بیانجامد
کد خبر : ۲۶۳۶۱۹

رئیس سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: امیدواریم توافقات میان ایران و ۱+۵ زمینه ساز حضور سرمایه گذاران خارجی در بخش هتل سازی کشور باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مسعود سلطانی فر در حاشیه نشست خبری ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اقدامات سازمان میراث فرهنگی در زمینه تسهیل احداث مراکز اقامتی در کشور گفت: در حال حاضر هزار و ۱۰۰ هتل در کشور و جود دارد که از این تعداد ۱۳۰ هتل ۴ و ۵ ستاره است و براساس سند چشم انداز بیست ساله این تعداد باید به ۴۰۰ هتل برسد، بنابراین در طی ۱۱ سال آینده هر سال ۲۰ تا ۲۵ هتل باید ساخته شود.

وی ادامه داد: در این راستا سعی کردیم، تسهیلات لازم برای صدور مجوز را فراهم کنیم و در شهرهای کوچک نیز زمینه لازم برای سرمایه گذاران را تامین کنیم. همچنین در برخی موارد عوارض شهری از سوی شهرداری‌ها حذف شده و یا کاهش یافته است. همچنین از آنجا که نرخ سود بانکی حدود ۲۴ درصد است؛ تلاش شده از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی وام‌هایی با نرخ سود کمتر به سرمایه گذاران ارائه شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با انجام توافقات میان ایران و ۱+۵ و لغو تحریم‌ها بتوانیم از سرمایه گذارهای خارجی نیز در این حوزه استفاده کنیم، در حال حاضر حدود ۱۰ گروه هتل ساز خارجی از کشورهای عربی و اروپایی بازار ایران را مطالعه کرده‌اند، اما مانع اصلی آن‌ها برای کار در ایران تحریم‌ها بوده است، امیدواریم شاهد رفع موانع و سرمایه‌گذاری گروههای خارجی در کشور باشیم.

معاون رئیس جمهور در مورد این مسئله که چرا وزارت آموزش و پرورش مراکز اقامتی خود را در اختیار بخش خصوصی قرار نمی‌دهد، گفت: بضاعت مراکز اقامتی آموزش و پرورش حتی به اندازه خود کارکنان این وزارتخانه هم نیست، اما همین میزان از خدمات که آموزش و پرورش در فصل سفر ارائه می‌دهد، جای تقدیر و تشکر دارد.

سلطانی فر در مورد توزیع ایام پیک سفر در طول سال گفت: طرح تعطیلات زمستانی در ایام ۲۲ بهمن را به دولت ارائه دادیم و فکر می‌کنیم، این زمان با توجه به اینکه میان دو ترم تحصیلی دانشگاهی است؛ زمان مناسبی باشد، اما برخی دستگاه‌ها همانند آموزش وپرورش اظهار کرده‌اند که برنامه آموزشی‌شان با این تعطیلات جور در نمی‌آید، به همین دلیل این بحث در کمیته‌های ویژه‌ای در حال بررسی است.

وی همچنین در ارتباط با خدمات بین راهی به مسافران گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما عدم وجود خدمات بین راهی کافی است؛ در حال حاضر ۷ تا ۸ برابر وضعیت کنونی نیاز به افزایش خدمات بین شهری دارد که متولی آن وزارت راه و شهر سازی است، بخش خصوصی تمایل خوبی به ایجاد مراکز خدماتی در بین راه‌ها دارد، اما گله آن‌ها از مراحل طولانی صدور مجوز است که با صحبت‌هایی که با وزیر راه انجام داده‌ایم، این مسئله در حال بررسی است.

وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر ۹۵۰ پروژه بخش گردشگری درحال اجرا است که بخش قابل توجهی از آن‌ها به احداث هتل‌ها و مراکز اقامتی مربوط می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز