خبرگزاری کار ایران

رئیس اورژانس استان تهران:

با نصب دوربین در آمبولانس مخالفیم/ تنها دستگاهی هستیم که بدون حکم قضایی مردم ما را به منزل خود راه می‌دهند

با نصب دوربین در آمبولانس مخالفیم/ تنها دستگاهی هستیم که بدون حکم قضایی مردم ما را به منزل خود راه می‌دهند
کد خبر : ۱۵۹۷۳۲۶

رئیس اورژانس استان تهران گفت: ما تنها دستگاهی هستیم که مردم بدون حکم قضایی ما را به منزل خود راه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد اسماعیل توکلی امروز شنبه ۲۷ بهمن در نشستی خبری در مورد حقوق بیمار در آمبولانس توضیح داد: در فضای مجازی اخباری نشر داده شد. در چند سال گذشته در زمان کرونا که پدر از فرزند خودش گریزان بود، همکاران من با حداقل تجهیزات بر بالین بیمار حاضر می‌شدند، چرا زمانی که کشور نیاز به اورژانس دارد این سوالات مطرح نمی‌شود؟ ما نباید بعضی از مسائل را فراموش کنیم. شاید خود ما بعضا با نصب دوربین در کابین عقب به خاطر امنیت بیمار مخالف هستیم. در حوادث ترافیکی، معاینات لگن را داریم.

وی افزود: در بیماران قلبی که ۱۲ هزار مورد بررسی قلبی در ماه را داریم از خانم و آقا نوار قلب می‌گیریم. اگر کسی آگاهی نداشته باشد این را به موارد دیگری تعبیر می‌کند و مثلا می‌گوید بغل لگن مرا فشار داده‌اند.

وی اشاره به ماجرای تعرض را موضوعی با یک هدف خاص و ناظر به نهادی خاص دانست که موضوع آن اورژانس پیش بیمارستانی نبود اما مستمسکی شد که معاندین روی این موضوع دست بگذارند.

توکلی گفت: این لباس برای ما قداست دارد و نماد آرامش و آسایش برای مردم است. ما تنها دستگاهی هستیم که مردم بدون حکم قضایی ما را به منزل خود راه می‌دهند.

توکلی توضیح داد: ما آن فرد را از عملیات خارج کردیم. ما چهار لایه بررسی تخلفات در کشور داریم؛ حراست، بازرسی، کمیته بررسی عملکرد و هیئت بدوی تخلفات کارکنان. اگر با ما تماس بگیرند و بگویند همکار شما ما را علی‌رغم میلمان به بیمارستانی متفاوت با آنچه خواسته‌‌ایم منتقل کرده‌اند با آن برخورد می‌کنیم. تخلف و بزه در تمام ارگان‌ها اتفاق می‌افتد و وظیفه ما برخورد با تخلفات است و برخورد نیز می‌کنیم.

توکلی تأکید کرد: در همان سالی که اتفاق ناخوشایند افتاد، قوه قضاییه پرونده را بررسی کرد و حکم دو سال ممنوعیت در اورژانس پیش‌بیمارستانی را صادر کرد که اجرا کرد.ما در سال ۱۴۰۲ اورژانس استان تهران را شکل دادیم. در آن زمان به محض اینکه این اتفاق رخ داد و واقعه منتشر شد و ما شنیدیم، حسب دستور وزیر بهداشت فرد از چرخه عملیات خارج شد. چرخه عملیات یعنی آنچه مرتبط با فعالیت‌های اورژانس تهران است. این نهاد مقدس است و به صورت رایگان در جای‌جای کشور خدمت ارائه می‌کند.‌طرح این موضوع قطعا اهداف خاصی را داشت و مستمسک عده‌ای شد.

وی افزود: عمده موضوعاتی که مطرح می‌شود نتیجه عدم دانش خدمت‌گیرنده و همراهان است و ما موردی نداشته‌ایم مگر موضوعات ابهام‌دار که طرح موضوع کرده‌اند و توضیحات مربوطه را دریافت کرده‌اند.همکاران ما به‌گونه‌ای آموزش دیده‌اند که اورژانس را برای خود خط قرمز می‌دانند. ۲۴ ساعت ماموریت بدون استراحت. فکر می‌کنیم در این موضوع شهوت دیده شدن وجود داشت و علاقه به اینکه تصویر افراد در بین رسانه‌ها چرخیده شود و قوه قضاییه در زمان خود به وظیفه خود عمل کرد و دانشگاه علوم پزشکی نیز وظیفه خود را انجام داد.همکاران ما جلوتر از سیستم‌های نظارتی، به وظایف خود عمل می‌کنند.

وی افزود: قطعا آزمون‌های روان‌سنجی کارکنان انجام می‌شود، چه بسا افرادی که تا امروز آمده‌اند و ما ردشان کرده‌ایم.در هر جامعه‌ای امکان بروز تخلف هست و سازمان‌ها از دل همین جامعه بیرون می‌آیند.ما برای همین احتمال، هم از دستگاه‌های ناظر برون سازمانی و هم نظارت درونی استفاده می‌کنیم. در سازمان اورژانس اداره سلامت کارکنان داریم که همه کارکنان باید سالی یک‌بار پایش می‌شوند.

توکلی گفت:  ۲۱ درصد از صددرصد تماس‌های مردمی نیاز به انتقال دارد امروز دیگر صحبت زود رساندن مهمتر از زود رسیدن است. توسعه خدمات هوایی برای ما در اولویت است.

وی اضافه کرد: در حوزه سلامت در طی بیست ماه اخیر ۱۵ پایگاه اورژانس ساخته شده که ۱۳ پایگاه با کمک خیرین و فرمانداری‌ها بوده و تجهیزاتی از قبیل چند دستگاه موتورلانس را نیز خیرین تامین کرده‌اند.

توکلی تصریح کرد: زمان رسیدن ناوگان موتورلانس به یازده دقیقه کاهش پیدا کرده که پیشتر روی ۱۷ دقیقه بود و در حوزه آمبولانس به ۱۶.۱ دقیقه رسیده که پیشتر ۱۵ دقیقه بود اما بازگشایی مدارس ناگزیر این عدد را افزایش داده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز