خبرگزاری کار ایران

معاون اجرایی رئیس‌جمهور مطرح کرد:

تجدیدنظر جدی دولت در زمینه گزینش/ «نگرش سلیقه‌ای» مخالف سیاست‌های کلی مدنظر رهبر انقلاب است

تجدیدنظر جدی دولت در زمینه گزینش/ «نگرش سلیقه‌ای» مخالف سیاست‌های کلی مدنظر رهبر انقلاب است
کد خبر : ۱۵۴۳۱۶۲

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: ۶۰ درصد امتیاز کسانی که در آزمون آموزگاری تایید شده‌اند از مصاحبه است و مابقی آن امتیاز علمی است، در حالی که باید نمره علمی مورد توجه باشد، چرا که در گزینش مصاحبه نگرش سلیقه‌ای و حرفه‌ای مخالف سیاست‌های کلی مورد نظر مقام رهبر انقلاب است.

به گزارش ایلنا، «محمدجعفر قائم‌پناه» امروز -سه‌شنبه- در نشستی خبری با اشاره به داوطلبان کد ۱۹ و ۵ آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار داشت: پیامک‌های بسیاری از سوی اقشار مختلف جامعه برای بنده در این زمینه ارسال می شود، که چرا کد ۱۹ یا ۵ شامل حال‌شان شده است؟

وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور مسئولیت گزینش را به بنده داده اند، گفت: در سال ۱۴۰۳ برای آزمون آموزگاری ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ظرفیت ۲۸ هزار نفر بوده است و دو برابر ظرفیت کسانی که لازم بوده، معرفی شدند.در مرحله اول ۲۱ هزار نفر پذیرفته می‌شوند و ۴۴ هزار و ۳۴۰ نفر رد می‌شوند که این عدد قابل توجه است. از سوی دیگر ۶۰ درصد پذیرفته‌شدگان مربوط به مصاحبه است و ۴۰ درصد نمره علمی قبول است در حالی که باید نمره علمی مورد توجه باشد چرا که در گزینش مصاحبه نگرش سلیقه‌ای مخالف سیاست‌های کلی مورد نظر مقام رهبر انقلاب است.

او با بیان اینکه در آزمون دبیری ۳۸۱ هزار نفر در سال ۱۴۰۳ شرکت کردند، گفت: ظرفیت ۲۸ هزار نفر بوده است که ۴۸ هزار نفر معرفی شدند و از این میان ۴۴۰۰ نفر کد ۱۹ گرفته‌اند، ۱۶ هزار و ۳۰۰ نفر از ظرفیت ۲۸ هزار نفر پُر شده است.

وی تصریح کرد: دولت درصدد این است هم مشکل آموزش و پرورش را در این زمینه حل کند و هم یک تجدیدنظر جدی در زمینه گزینش داشته باشد. این به معنای اینکه خدای نکرده ما از افراد ضدانقلاب کسانی را استخدام کنیم نیست، بلکه از همین مردم خوب و جوانان تحصیل‌کرده کشور خود استفاده می‌کنیم.

قائم پناه با اشاره به پیامی که امام خمینی(ره) در ۱۵ دی ۱۳۶۱ درباره گزینش صادر کردند که این پیام در مجلس نیز تصویب  شد، گفت: امام راحل به گزینش‌های آن زمان انتقاد زیادی داشتند.  امام (ره) در بخش مهمی از فرمایشات خود درباره گزینش می‌گویند: افرادی که در گزینش هستند باید به مسائل روز آشنایی کامل داشته باشند و دوم اینکه سوالات شرعی در چارچوبی که مردم عادی باید بدانند باشد. لذا رهنمودهای حضرت امام (ره) در این مورد بسیار مهم است و باید سرلوحه کار ما قرار گیرد.

وی همچنین درباره سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در این زمینه گفت: در بند کلی بهبود معیارها و روزآمدی گزینش منابع انسانی به منظور جذب نیروی انسانی توانمند متعهد و شایسته و پرهیز از تنگ نظری و سلیقه‌ای و غیر حرفه‌ای تاکید شده است.وقتی که رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از تنگ نظری صحبت می‌کنند حتما اتفاقی افتاده است، اگر صحبت از روزآمدی می‌شود حتما اتفاقی به دور از شرایط اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و به دور از فرهنگ روزمره اتفاق افتاده است.

مسئول اداره امور گزینش کشور تأکید کرد: باید نگاه ویژه به کسانی داشته باشیم که باور دینی غیر از اکثریت جامعه دارند به ویژه برادران عزیز اهل سنت و اهل حق؛ آنها باید بر اساس باورهای دینی خودشان مورد گزینش قرار بگیرند. انشاءلله در آینده نه چندان دور گزینش روزآمد خواهد شد و سلیقه‌های شخصی را از آن دور خواهیم کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور از هسته‌های گزینش تقاضا کرد که نگاه مثبت‌تری به جذب جوانان این مرز و بوم داشته باشند و از هر گونه سلیقه شخصی دور کنند. شرح صدر داشته باشند.

وی تاکید کرد: نگاه برای جذب بیشتر از دفع باشد. به خصوص که رهبر انقلاب می‌گویند نیروهای توانمند در آموزش و پرورش باید نیروهای باهوش‌تر و تواناتر و عالم تر جذب شوند.باید بدنه دولت از جوانان شایسته و کاربلد و نخبه و دانشمند به کار گرفته شوند تا دولت توانمندتر باشد.

خبر در حال تکمیل می باشد...
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز