رئیس پلیس راهور فراجا:
اتلاف وقت در ترافیک بر کیفیت زندگی و سلامت جامعه تأثیر دارد
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: اتلاف وقت در اثر ترافیک نهتنها بر زندگی روزمره مردم تأثیر منفی میگذارد، بلکه بهطور مستقیم بر کیفیت زندگی و سلامت جامعه نیز تأثیر دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در مراسم افتتاح مرکز جامع اطلاعرسانی برخط ترافیکی پلیس راهور تهران با بیان اهمیت موقعیت جغرافیایی پایتخت و چالشهای فراوان ترافیکی آن گفت: روزانه بیش از ۲۰ میلیون تردد در تهران اتفاق میافتد و اگر هر فرد تنها یک ساعت از زمان خود را در ترافیک تلف کند، این به معنای ۲۰ میلیون نفر-ساعت اتلاف وقت در روز است.
وی ادامه داد: این اتلاف وقت نهتنها بر زندگی روزمره مردم تأثیر منفی میگذارد، بلکه بهطور مستقیم بر کیفیت زندگی و سلامت جامعه نیز تأثیر دارد.
سردار حسینی با بیان اینکه روزانه حدود ۸۵۰۰ نفر-سال عمر به دلیل ترافیک از دست میرود تصریح کرد: این آمار نشاندهنده ضرورت ایجاد راهکارهای مؤثر برای مدیریت ترافیک است.
رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: مدیریت ترافیک با روشهای سنتی دیگر ممکن نیست. برای رسیدن به اهداف خود، نیاز به همافزایی و مدیریت یکپارچه داریم. بدون این رویکرد، نتیجهای جز خستگی پلیس و نارضایتی عمومی نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه مرکز جامع اطلاعرسانی برخط ترافیکی بهعنوان یک پلتفرم هوشمند و برخط، اطلاعات لحظهای از وضعیت ترافیک، ساختوسازهای عمرانی و حوادث ترافیکی را به شهروندان ارائه میدهد، گفت: این مرکز به طور ۲۴ ساعته در حال فعالیت است و هدف آن افزایش آگاهی عمومی و بهبود تصمیمگیریهای روزمره رانندگان است.
وی ادامه داد: شهروندان میتوانند با استفاده از این پلتفرم، پیش از خروج از منزل از وضعیت ترافیکی و خطرات احتمالی مطلع شوند و با برنامهریزی بهتری سفر کنند.
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه به اهمیت آموزش و اطلاعرسانی به مردم درباره موضوعات ترافیکی اشاره کرد و گفت: بسیاری از مردم از قوانین و حقوق خود در ترافیک آگاه نیستند و این مرکز میتواند در احقاق حقوق آنها بسیار مؤثر باشد.
وی ادامه داد: پلیس حرفهای باید پیشبینیپذیر باشد و این مرکز به شهروندان این امکان را میدهد که اقدامات پلیس را پیشبینی کرده و در برنامهریزیهای خود از آنها بهرهبرداری کنند.
سردار حسینی خاطرنشان کرد: تمام افرادی که در راهاندازی این مرکز نقش داشتهاند تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد که این گام به سمت مدیریت هوشمند ترافیک ادامهدار باشد.
وی ادامه داد: امیدوارم تعداد دنبالکنندگان این مرکز به اندازه تمامی ۲۰ میلیون نفر ترددکننده روزانه در تهران باشد. مرکز جامع اطلاعرسانی برخط ترافیکی تهران بهعنوان یکی از ابزارهای هوشمند، میتواند نقش مهمی در کاهش ترافیک و افزایش رضایت عمومی ایفا کند.