عضو شورای شهر تهران:
سطحبندی بیمارستانها به دریافت تأییدیه ایمنی منوط شد
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران از کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن از ۱۲۹ به ۷۵ مورد خبر داد و گفت: مالکان ۳۰ درصد از این ساختمانهای ناایمن تاکنون هیچ اقدامی برای ایمنسازی انجام ندادهاند.
به گزارش ایلنا، مهدی بابایی با بیان اینکه سال قبل از ۱۲۹ ساختمان ناایمن به عدد ۷۵ ساختمان رسیدیم، اظهار کرد: برنامه ما این است که با پیگیری مناطق ۲۲ گانه این آمار را ظرف ۶ ماه به صفر برسانیم. کار سختی داریم اما مناطق پیگیریهای لازم را دارند.
وی همچنین تصریح کرد: برنامه این است که در سال جاری، ایمنسازی ساختمانهای ناایمن به طور ویژه در دستور کار قرار بگیرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه قرار است تعداد ۱۲۹ ساختمان نا ایمن بحرانی به صفر برسد، یادآور شد: این را هم باید در نظر بگیریم که سالیانه هزار ساختمان پرخطر نیز باید ایمنسازی شوند. در همین راستا سال گذشته هزار ساختمان تأییدیه ایمنی گرفتند و امسال نیز با توجه به برنامه چهارم توسعه، بیش از این تعداد در دستور کار قرار گرفته است؛ چراکه برخی حوادث در همین ساختمانها رخ داده است که از جمله میتوان به حادثه کلینیک سینا اطهر اشاره کرد.
وی افزود: براساس گزارش ارائه شده در جلسه اخیر کمیته ایمنی در منطقه ۲ تمام مراکز درمانی مورد بازدید قرار گرفته بودند. به طوری که بیش از ۷۰ درصد تأییدیه ایمنی از سازمان آتشنشانی دریافت کرده و ۳۰ درصد نیز در حال اقدام برای اخذ تأییدیه بودند.
بابایی با بیان اینکه این اقدام مثبت با همکاری سازمان آتشنشانی در حال انجام است، تصریح کرد: وزارت بهداشت در ایمنسازی مراکز درمانی ورود کرده و سطحبندی بیمارستانها را بر دریافت تأییدیه ایمنی منوط کرده است، لذا مراکزی که تأییدیه ایمنی نگیرند، سطح آنها کاهش خواهد یافت و به دنبال آن درآمد آنها نیز با روند کاهشی روبهرو خواهد شد. همین اقدام وزارت بهداشت باعث تلاش بیمارستانهای برای اخذ تأییدیه شده است.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه انشعاب ساختمانهایی که تاکنون اقدام به ایمنسازی نکردهاند، قطع و در صورت ادامه روند بیتوجهی به ایمنسازی، پلمپ خواهند شد، گفت: مهلت کافی داده شده و ساختمانهایی که مالکان آنها اقدام لازم را انجام ندادهاند، حتماً پلمپ میشوند.
وی ادامه داد: شناسایی ساختمانهای ناایمن بحرانی که تاکنون اقدام به ایمنسازی نکردهاند، به صورت عملیاتی در حال انجام است؛ برای مثال در منطقه ۲ تعداد هفت ساختمان شناسایی و زمانبندی برای آنها تعیین شد و همچنین ساختمانهایی که باید پلمپ شوند، مشخص و ساختمانهای در حال ایمنسازی ملزم به تسریع در امور شدند.
عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا همچنین تصریح کرد: مالکان ۳۰ درصد از ۷۵ ساختمان ناایمن تاکنون هیچ اقدامی برای ایمنسازی انجام ندادهاند.