خبرگزاری کار ایران

تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی

تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی
کد خبر : ۱۴۶۲۴۹۳

​سرپرست امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

به گزارش ایلنا محمود آل بویه اظهار کرد: امور اجرایی مرتبط با صدور مجوزهای ترخیص و مصرف اقلام اساسی در اداره کل و معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در ایام نوروز بدون توقف ادامه خواهد داشت.

به گزارش وبدا، وی تصریح کرد: تشدید برنامه ارزیابی و نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی توسط تمامی کارشناسان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه‌ها از جمله ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعمل‌های مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز صورت می گیرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز