خبرگزاری کار ایران

مدیرکل سیاسی وزارت کشور:

هزار و ۱۳۶ نفر از کاندیداهای انتخابات، اساتید دانشگاه هستند

هزار و ۱۳۶ نفر از کاندیداهای انتخابات، اساتید دانشگاه هستند
کد خبر : ۱۴۵۰۶۹۹

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: در این انتخابات مشارکت دانشگاهیان را به شکل ملموس داریم، به طوری که هزار و ۱۳۶ نفر از کاندیداهای انتخابات، اساتید دانشگاه هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، «عبدالله مرادی» مدیرکل سیاسی وزارت کشور در نشست انتخاباتی در دانشگاه تربیت مدرس گفت: جمهوریت ما و اسلامیت ما هر دو با مردم و رای آنها پیوند خورده است. در کنار همه مباحث نباید ریشه های اندیشه را فراموش‌ کنیم. ما در جمهوری اسلامی پیکره واحدی داریم. جمهوریت و اسلامیت جدا از هم نیستند. مردم سالاری ما از درون دین برخواسته است.

مرادی افزود: انتخابات که در آستانه اجرای آن در ۱۱ اسفندماه هستیم فرصت بزرگ برای بازیگرانی است که ایفای نقش می کنند و برای مردم نیز فرصت است تا از حق تعیین سرنوشت خود برای آنچه در پیش داریم استفاده کنند. پس انتخابات حق است و تک تک شهروندان از آن برخوردار هستند تا در آینده شهرستان و استان خود و کشور ایفای نقش داشته باشند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: انتخابات در عرصه داخلی؛ آزادی، انتخاب شدن و انتخاب کردن است و در بعد خارجی یعنی استقلال داشتن. انتخابات فرصتی برای پیشرفت است. ما کشوری در حال پیشرفت با همه تخاصم ها هستیم و انتخابات مجلس شورای اسلامی در حل چالش های پیشرفت کشور موثر است.

مرادی در ادامه با بیان اینکه مجلس یازدهم قوانین خوبی مصوب کرده است، گفت: قانون جوانی جمعیت، رتبه بندی معلمان و ... را مجلس یازدهم پیش برده است. مجلس برنامه توسعه بودجه سالانه و ریل گذاری مناسبات کشور را دارد، اما قوانینی که ایجاد می کند مسیر کشور را مشخص می کند.

او تاکید کرد: انتخابات برای مردم و پیشرفت کشور فرصت است. ضمن اینکه رقابت سیاسی است و هیجان انتخاباتی در بازه زمانی ایجاد می‌کند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور عنوان کرد: فرصت گفت‌وگو، موجب ارتقای همدلی اجتماعی می شود و تمرین مستمری است که باید مرتب در این زمینه برای رشد و تعالی فرهنگ همبستگی ملی حرکت کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه نهاد دانشگاه در این بین نقش محوری دارد، گفت: مهم ترین شخصیت حقوقی و صلاحیت دار برای گفت و گو دانشگاه است. برای گفت و گو بر سر چالش های پیش روی مردم، حکمرانی و یافتن راه حل، هیچ جایی بیش از دانشگاه برای تمرکز روی ایده ها و برنامه ها صاحب صلاحیت نیست.

او خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم نماد پیوند میان میز و میدان است. از دوگانه هایی که قبلا ساخته می شد که مدیر یا باید میدانی باشد یا بروکراتیک گذر کرده ایم و دانشگاه می تواند کنار دولت قرار بگیرد.

مرادی افزود: در این انتخابات مشارکت دانشگاهیان را به شکل ملموس داریم؛ هزار و ۱۳۶ نفر از کاندیداهای انتخابات، اساتید دانشگاه هستند و هزار و ۱۰۷ فرهنگی هم داوطلب شدند. ظرفیت علمی دانشگاه به سرعت می تواند به ظرفیت حکمرانی کشور تبدیل شود.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور ببان کرد: علی رغم تفاوت های نسلی همچنان در نظرسنجی ها بیشترین شخصیت هایی که جامعه به آن‌ها اعتماد دارند اساتید و دانشگاهیان هستند.قانون انتخابات مجلس که مرداد ماه مصوب شد، فضای سیاسی کشور را باز کرد. قانون نظارت و شفافیت در این دوره از انتخابات هم احساس اعتماد بیشتری ایجاد کرد.

مرادی گفت: در این دوره از انتخابات ۱۲ درصد از تایید صلاحیت شدگان را زنان تشکیل داده اند و شاهد رشد هستیم و از مجلس هفتم تا کنون مشاهده شده‌ است که در هر دوره یک درصد میزان حضور بانوان رو به رشد بوده است.

مرادی تاکید کرد: بیش از یک سوم داوطلبان انتخابات، جوانان هستند یعنی دهه هفتادی ها و دهه شصتی ها بیش از یک سوم داوطلبان را تشکیل داده اند.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: در استان های مرزی کشور نه تنها دغدغه مشارکت کم در انتخابات مطرح نیست بلکه برآوردها نشان می دهد که مشارکت بسیار بالا خواهد بود. مثلا استان سیستان و بلوچستان با همه مشکلات و خباثت های دشمن، بالاترین برآورد مشارکت را در بررسی ها داشته اند و جزو اولویت های اول است.

مرادی در آخر یادآوری کرد: رای دادن و انتخابات هر چندسال یکبار است، اما مشارکت امری دائمی و مستمر است. مشارکت در عرصه عمومی تنها به انتخابات ختم نمی‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز