رییس سازمان مدیرست بحران کشور خواستار شد؛
سیستان و بلوچستان پایلوت تبادل تجربیات در زمینه تاب آوری و عدم مهاجرت شود
رییس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست با رییس دفتر سازمان بین المللی مهاجرت خواستار تبادل تجربیات در زمینه تاب آوری مردم و عدم مهاجرت و اجرای این پروژه به صورت پایلوت در سیستان بلوچستان شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت بحران کشور، محمد حسن نامی در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر از تلاشهای سازمان بین المللی مهاجرت برای پیگیری وضعیت مهاجرین در ایران از دیدار با «لالینی ویراسامی» رئیس دفتر سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) که در محل سازمان مدیریت بحران کشور انجام شد خبر داد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تغییرات آب و هوایی، تولید گازهای گلخانهای، خشکسالی، تغییر اقلیم در جهان و تخریب محیط زیست و حوادث طبیعی از دلایل اصلی مهاجرت به شمار میروند.
وی با بیان اینکه در کشور ما مهاجرت بیشتر در مناطق آسیب دیده طبیعی و بدون پوشش گیاهی صورت میگیرد افزود: این عامل باعث مهاجرت مردم به مناطق خوش آب و هوا و ایجاد معضلات دیگری خواهد شد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره اینکه ایران به دلیل همسایگی با کشور افغانستان سالها مهاجرین بسیاری از این کشور پذیرا بوده و هزینههای سنگینی برای دولت و توزیع امکانات ایجاد کرده است، اظهار کرد: در این نشست خواستار انتقال تجربیات در جهت تاب آوری مردم و عدم مهاجرت و اجرای این پروژه در سیستان بلوچستان به عنوان پایلوت شدیم.
بر اساس این گزارش «ویراسامی» نیز ضمن قدردانی در خصوص برگزاری این جلسه، ارتباط دفتر بین المللی مهاجرت با سازمان مدیریت بحران را در زمینه تغییرات آب و هوایی و جابجایی داخلی مهم دانسته و خواستار تقویت همکاری های دوجانبه در زمینه کمک به موضوع مهاجرین در ایران شده است.
گفتنی است که رییس دفتر سازمان بین المللی مهاجرت بر ضرورت توانمند سازی مهاجرین از لحاظ اقتصادی تاکید و عنوان داشته با توجه به محورهای مواصلاتی ایران که همواره در معرض ترانزیت و جابجایی مهاجرین از کشورهای مختلف قرار گرفته و در این راستا با معضلاتی روبرو است، موضوع با کشورهای مختلف مطرح و چاره اندیشی هایی در این زمینه صورت خواهد گرفت، تا بتوانیم شرایط زندگی بهتر و رفع مشکلات محیط زیستی و تغییر اقلیم را رقم بزنیم.