سردار رادان اولتیماتوم داد:
مالکان خانههای پلاک قرمز تا سه ماه دیگر ملک خود را تعیینتکلیف کنند
فرمانده فراجا از قطع انشعابات مکانهای تجمع معتادان برای اولین بار خبر داد و گفت: به مالکان خانههای موسوم به پلاک قرمز هشدار دادهایم که تا سه ماه آینده ملک خود را تعیین تکلیف کنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار احمدرضا رادان عصر امروز (شنبه ۱۱ آذر) در حاشیه بازدید میدانی از طرح پاکسازی محلههای شوش، مولوی و هرندی از معتادان متجاهر در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اقدامات پلیس در بحث معتادان متجاهر شناسایی واحدهای موسوم به پلاک قرمز بود، یعنی واحدهایی که رها شده بودند و به محل تجمع معتادان متجاهر تبدیل شده بود.
وی افزود: به مالکان خانههای موسوم به پلاک قرمز هشدار دادهایم که سه ماه آینده نسبت به تعیین تکلیف واحد خود اقدام کنند، وگرنه پلیس اقدامات لازم را در خصوص این واحدها انجام خواهد داد. البته همین حالا نیز برای اولین بار نهتنها در خانههای پلاک قرمز را با بتن پوشاندهایم، بلکه انشعابات برق و آب آنها را هم قطع کردهایم.
فرمانده فراجا ادامه داد: یکی از مسائلی که اهالی شوش و هرندی با آن روبهرو هستند، موضوع معتادان متجاهر است و قول دادهایم که این دغدغه را از روی دوش مردم برداریم و در این راستا دستگاه قضایی، شهرداری و حتی مردم محل همراه شدهاند.
عالیترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: از سال گذشته، ابتدا معتادان متجاهر را جمعآوری کردیم، البته تعدادی کارتنخواب هم در میان آنها بودند که مردم را از لحاظ روحی و روانی آزار میدادند و همچنین مکانهای موسوم به خانههای پلاک قرمز به حال خود رها شده بودند.
فرمانده فراجا با بیان این که معتادان از این مکانها برای تجمع و سرقتهای خرد استفاده می کردند، عنوان کرد: با اجرای طرحهای پیاپی، تعداد معتادان متجاهر موجود در سطح شهر کم و کمتر شده است، به نحوی که تعداد معتادان متجاهری که شب گذشته در کل تهران توسط نیروهای پلیس جمعآوری شدند، کمتر از ۶۰ نفر بود.
فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر متوجه شدیم که یک تعداد دستفروش هم در شوش و هرندی بودند که در واقع وسایل سرقتی را جابهجا میکردند و نوعی حضور غیرطبیعی داشتند که منطقه را از حضور این به ظاهر دستفروشان آزاد کردیم.
رادان با تاکید بر این که باید بسترهای تخلفات مثل ضایعاتفروشیها، خانههای پلاک قرمز و... را از بین ببریم، گفت: ضایعات را معتادان از سطح شهر جمع میکنند و به مکانهایی خاص در محلههای شوش و مولوی میآوردند؛ ما این مکانها را بلوکه کردیم و از شهرداری میخواهیم که ضایعاتفروشان و دستفروشانی را که اموال سرقتی توسط معتادان را میفروشند، ساماندهی کنند.
وی همچنین تاکید کرد: از همکارانم در پلیس پایتخت خواستهام که در این محلهها به صورت مستمر حضور داشته باشند و با افتخار باید بگوییم که خودمان هم بچه شوش و هرندی هستیم، چراکه این محله جانباز خیز است و در دفاع مقدس اهالی اینجا زحمات زیادی کشیدهاند.
این مقام عالی انتظامی خاطرنشان کرد: دستگاههای دیگر هم باید به مقوله معتادان متجاهر ورود کنند؛ شاید هم این منطقه را خوب نمیشناسند و از طرفی توزیع غذا از طرف خیرین در این محلات هم موجب افزایش معتادان شده است. پلیس براساس خواسته مردم به این محلهها ورود پیدا کرده است و همچنان پای کار میماند، ولی انتظار داریم که دستگاههای دیگر هم ورود فرهنگی داشته باشند. اقدام بعدی ما دیگر محلهها و خیابانهای تهران است؛ به مردم محلههای شوش و هرندی قول میدهم زمانی که تهران باشم و در ماموریت نباشم، حتما شبانه به این محلهها، کوچه به کوچه سر بزنم.
وی در پایان گفت: بچههای بسیج هم در کنار پلیس برای جمعآوری معتادان متجاهر و پاکسازی محلههای شوش، مولوی و هرندی فعال هستند و از این بابت از سردار حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسولالله (ص) تهران که شخصا پای کار است، تشکر میکنم.