سخنگوی فراجا تاکید کرد:
آموزش، راهکار اصلی در حوزه مقابله با اعتیاد است
معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا بر نقش موثر خانوادهها و آموزش و پرورش در هدایت و پیشگیری نوجوانان و دانشآموزان از گرفتار شدن در دام اعتیاد تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، «نمایشگاه یاریگران زندگی» از ۲۵ آبانماه در خیابان حجاب، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف ارتقای آگاهی و مهارتهای پیشگیرانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر افتتاح شده است و تا دوم آذر ادامه خواهد داشت.
روز گذشته سردار سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا در حاشیه بازدید از این نمایشگاه به موضوعاتی از جمله اهمیت آموزش و پیشگیری، اهتمام خانوادهها به نوجوانان و جوانان خود در شرایط بحرانی، همکاری سازمانها و نهادها با پلیس و ... پرداخت.
منتظرالمهدی در حاشیه این بازدید با تاکید بر این که امروز پلیس مقتدرانه در راستای برخورد با سوداگران مرگ در میدان حضور دارد، گفت: یکی از کارهای اصلی در برخورد با قاچاق مواد مخدر، جمعآوری معتادان متجاهر از سطح شهر است که این امر تا کنون بهخوبی انجام شده، اما در این مهم بایستی به موضوع آموزش و پیشگیری نیز اهتمام ویژه شود.
وی ادامه داد: در رابطه با پیشگیری و آموزش، خانوادهها بزرگترین و تاثیرگذارترین نقش را برعهده دارند که تا حدودی مغفول مانده است، بعد از خانوادهها آموزش و پرورش نیز تاثیرگذاری دوچندان در این امر مهم دارد، چراکه دانشآموزان زمان بیشتری از روز را در مدارس مشغول هستند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس همچنین گفت: زمانی که فرزندان ما و دانش آموزان دچار بحران، اضطراب و استرس میشوند، باید آنها را به درستی مدیریت و راهنمایی کنیم، در اینجا نقش آموزش و پرورش بسیار پررنگ است؛ نباید با وجود برخی خلأها اجازه دهیم افرادی که خود دچار بحران هستند و در دام اعتیاد افتادهاند، جوانان و نوجوانانی که دچار بحران شدهاند را راهنمایی کنند.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر نقش موثر خانوادهها و آموزش و پرورش در این زمینه عنوان کرد: بهحمدالله امروز پلیس با همکاری سایر نهادها و سازمانها خصوصا ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر، اقدامات مطلوبی را در این خصوص انجام داده است.
وی ادامه داد: پلیس علاوه بر وظایف اصلی که در حوزه مبارزه با مواد مخدر برعهده دارد، ضرورت دارد بیش از گذشته و جدیتر به حوزه پیشگیری و آموزش ورود کند؛ هر چند که در معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا تا کنون اقدامات چشمگیری انجام شده است.
براساس گزارش خبرگزاری پلیس، وجود مراکز آموزشی و یک هزار و ۱۰۰ کلانتری که دارای مراکز مشاوره و مددکاری هستند، از دیگر مواردی بود که معاون فرهنگی اجتماعی پلیس به آن اشاره کرد و گفت: مراکز مشاوره و مددکاری آماده خدمترسانی و هدایت و راهنمایی افرادی است که نیازمند دریافت مشاوره هستند؛ بنابراین، این عزیزان برای حل مشکلات خود میتوانند به این مراکز مراجعه کنند.