با تصویب اعضای شورای شهر تهران؛
سفارتخانهها و شرکتهای اینترنتی مسافری مشمول عوارض میشوند
صبح امروز یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، عناوین جدید عوارض و بهای خدمات شهرداری تهران برای اجرا در سال ۱۴۰۳ مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضای شورا رسید.
به گزارش ایلنا، محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز با بیان این که عناوین عوارض باید با تایید شورای عالی استانها آماده و در اواخر آذرماه در وزارت کشور تصویب شود، اظهار کرد: عناوین عوارض و بهای خدمات در شورا سال گذشته تصویب و از سوی وزارت کشور ابلاغ شد.
وی با بیان این که چهار عنوان جدید نیز پیشبینی شده است که تقاضا داریم با همکاری اعضا تصویب و به شورای عالی استانها ارسال شود، تصریح کرد: بهای خدمات مدیریت نظارت بر شرکتهای اینترنتی مسافری، رفع خطر از گودهای پرخطر، ساماندهی سیما و منظر شهری و اماکن دیپلماتیک، چهار عنوان جدید در این خصوص هستند.
علی خشنود، مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران نیز در جلسه امروز با بیان این که براساس قانون درآمدهای پایدار، مقرر شد کلیه عناوین درآمدی برای تمام شهرها به شورای عالی استانها و وزارت کشور ارسال شود، گفت: در جلسه مجمع شهرداران کلانشهرها تصمیمگیری شد که عناوین بهای خدمات به قانون درآمدهای پایدار اضافه شود و واریز محاسبات در بودجه سال بعد صورت بگیرد.
وی با اعلام این که قرار است برای تمام سفارتخانههای واقع در شهر تهران عوارض در نظر گرفته شود، تصریح کرد: شرکتهای اینترنتی متعددی در سطح شهر فعالیت میکنند که هیچگونه عوارضی به شهرداری نمیپردازند که باید در بودجه سنواتی لحاظ شود.
احسان متولیان، مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادهای شهرداری تهران نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: عوارض و بهای خدمات سیما و منظر شهری مربوط به جدارهها و ساختمانهای قدیمی است که قرار بر تغییر سیما و نما دارند.
مهدی اقراریان، رئیس کمیته حقوقی شورای شهر با بیان این که از شهردار تهران میخواهیم کمی به ملاقات مردمی میپردازد، اظهار داشت: این ملاقات مردمی سنت حسنهای بود که آقای احمدینژاد و آقای قالیباف انجام میدادند.
وی افزود: تعیین بهای خدمات باید متناسب با شرایط اقتصادی مردم باشد. اگر مردم پول ندارند که ندارند، اما اگر میخواهند سیما و منظر منزل خود را با هزینه شخصی تغییر دهند، چرا باید بابت آن عوارض بپردازند؟
اقراریان با بیان این که نزدیک به ۵۰ درصد مردم مستأجر هستند و ما عوارضی را تصویب میکنیم که مستقیما از جیب این قشر پرداخت می شود، تصریح کرد: بنده در خصوص عوارض و بهای خدمات شرکتهای اینترنتی موافق هستم.
وی تاکید کرد: همکاران ما در شهرداری حتی نتوانستند در مورد این عوارض و بها توضیح دهند و چگونه میخواهند در مورد این موضوع که تکلیف مشخصی ندارد، تصمیمگیری کنند؟ به نظر من این موضوع طرح اشتباهی است و امیدواریم بتوانیم پاسخگوی افکار عمومی باشیم.
محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز در واکنش به این صحبتها گفت: نباید این موضوع را مطرح کرد که کسانی به ملاقات عمومی میرفتند و دیگران نمیروند؛ این موضوع خوبی نیست. ما به دنبال ضرر زدن به مردم نیستیم. مطرح کردن این موضوع که به فکر جیب مردم نیستیم، درست نیست.
میثم مظفر، رئیس کمیته بودجه شورا نیز با بیان این که وزارت کشور و شورای عالی استانها پیش از این عناوین مطرحشده را تصویب و اعلام کردهاند و شهرداریهایی که ی خواهند عوارض را اعمال کنند، عناوین آن را به تصویب برسانند، گفت: به کسی که به مصلحت عمومی شهر لطمه میزند و عارضه ایجاد میکند، ابتدا باید تذکر دهیم و در خصوص عدم اصلاح، عوارض دریافت میکنیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: بنده نیز موافقم که باید از یک برجساز برای یک سازه با نمای خشن، عوارض دریافت کنیم نه از صاحبان مشاغل خرد.
براساس گزارش پایگاه خبری شهر، این چهار عنوان با حداکثر آرای موافق به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.