خبرگزاری کار ایران

حجم واگذاری سهام ارزش مالکانه به فرهنگیان حدود ۱۰ برابر مرحله قبل است

حجم واگذاری سهام ارزش مالکانه به فرهنگیان حدود ۱۰ برابر مرحله قبل است
کد خبر : ۱۳۹۸۵۴۸

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان روند و زمانبندی اجرای فازهای بعدی تخصیص ارزش مالکانه به فرهنگیان و دلایل کندی در پیشبرد این طرح عظیم را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی و امور بین الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، حمیدرضا نجف‌پور کردی در همایش نمایندگان استان‌های کشور با تاکید بر تکریم جایگاه معلمان و نقش انبیایی این قشر بیان کرد: خدا را شاکریم که توفیق خدمتگزاری بر برترین قشر جامعه را به ما عطا فرمود. 

وی ادامه داد: پشتیبانی از اعضا و نمایندگان استانی جزو وظایف اصلی موسسه است و علی رغم تلاش‌های انجام شده بابت تمام قصورات و غفلت‌ها از محضر باری تعالی و معلمان عذرخواهیم. 

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه همانطور که یک معلم با آمادگی کامل برای خدمت به دانش آموزان خود را آماده می‌کند، تصریح کرد: ما هم باید در قبال جامعه فرهنگی کشور آماده باشیم و در این راستا در تعامل راهبردی با آموزش و پرورش برنامه ریزی کردیم و به طور دغدغه‌مند آن را دنبال می‌کنیم تا تعامل هوشمندانه و مدبرانه با شبکه آموزشی داشته باشیم. 

وی درباره پیشبرد اجرای طرح ارزش مالکانه با اشاره به اینکه این مدل برای اولین بار در کشور طراحی شد و در مسیر اجرا قرار گرفت، گفت: با اجرای این طرح همه اعضا در صندوق سهامدار شدند که این موضوعی برگشت ناپذیر است. 

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان درباره زمان عملیاتی شدن این طرح افزود: با توجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر افزایش ارزش ریالی سهام فرهنگیان برای عرضه، امروز شرکت ۲۰ هزار میلیارد تومانی آماده کردیم که حدود ۴۸ درصد (۱۰ هزار میلیارد تومان) را به معلمان تخصیص دهیم در حالی که در مرحله قبل سه شرکت بورسی صندوق ذخیره را برای این کار اختصاص دادیم. 

نجف‌پور کردی تصریح کرد: در فاز اول کار تعداد سهام شرکت سرمایه‌گذاری سهند به فرهنگیان طبق نسبت سهم الشرکه تقدیم میکنیم تا امیدافرینی داشته باشیم. 

وی ادامه داد: در مرحله اول شرکت با ۱۰۰۰ میلیارد تومان کار ثبتش انجام شد و مراحل پیشرفت کار باید طبق قوانین بورسی پیش رود. 

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: تعداد سهم‌های معلمان وقتی به بورس عرضه شود بعد از آن مرحله امکان خرید و فروش سهم در بازار سرمایه با اعلام قبلی وجود خواهد داشت و حجم واگذاری حدود ۱۰ برابر مرحله قبل است. 

نجف‌پور کردی با اشاره به اینکه روند واگذاری تدریجی است، اظهار کرد: تمام شرکت‌هایی که بورسی نیستند بابد به تدریج آماده و هرکدام که آماده ورود به بورس شد سهمش به معلمان داده می‌شود و هدفگذاری کردیم تا دو سال شرکت‌ها بورسی شوند. 

نجف‌پور کردی بیان کرد: امیدواریم با ظرفیت‌سازی عقلایی و راهبردی حس اعتماد در جامعه فرهنگیان، خانواده آنان و مجموعه آموزش و پرورش عمق پیدا کند و نام صندوق ذخیره فرهنگیان را ارتقا ببخشیم. 

وی ادامه داد: طرح بیمه میعاد بازنشستگان با همکاری بیمه معلم با این رویکرد دنبال شد و آنچه که امروز به اذعان مدیران شبکه بیمه‌ای شاهد هستیم این طرح جزو برجسته‌ترین طرح‌های بیمه‌ای است. 

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه چنین افداماتی باید تداوم داشته باشد، گفت: اگر کار خوب را خوب طراحی و مدیریت نکرده و محصول را به زیبایی تقدیم جامعه هدف نکنیم رضایتمندی حاصل نمی‌شود. 

نجف‌پور کردی تصریح کرد: مرکز ثقل ارتباط با نمایندگان استانی هلدینگ تدبیرگران اطلس و شرکت فرایند نوین فرهنگیان است تا اطلاع‌رسانی برای فرهنگیان تکمیل شود. 

وی با اشاره به اینکه سیاست ما برای اجرای طرح احیا بر تقویت بانک سرمایه است، تصریح کرد: برای ارزش مالکانه ۷ هزار نفر ساعت تاکنون کار کردیم برای بانک هم ۳ هزار نفر ساعت کار شبانه روزی داشتیم و در این مسیر هیچ مجوزی به راحتی برای اخذ شعبه نمی‌دهند. 

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: بانکداری الکترونیک در بستر خدمات الکترونیک و سوپر اپلیکیشن فرهنگیان را در دستور کار قرار دادیم. 

وی از نمایندگان استانی موسسه خواست اقدامات و دستاوردها و همینطور موانعی را که بر سر راه تحقق اهداف صندوق هست برای فرهنگیان کشور تبیین کنند و نظرات و پیشنهادات اعضا را مستمرا دریافت و به مسوولان صندوق منعکس نمایند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز