براساس توافق چهارجانبه صورت میگیرد؛
پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و ترهبار تهران
در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار شهری و پیرو تفاهمنامه منعقده شهرداری تهران با دانشگاه تهران، همکاری چهارجانبه فی مابین ادارهکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، دانشکده محیطزیست دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری شهر، براساس این توافقنامه نمونه برداری مواد غذایی میادین میوه و ترهبار (شامل میوهجات، سبزیجات و مواد پروتئینی) توسط پارک علم و فناوری و آنالیز مواد مذکور توسط آزمایشگاه جامع محیطزیست دانشکده محیطزیست (به عنوان کاملترین آزمایشگاه تخصصی محیطزیست کشور) انجام میشود.
در جلسه انعقاد این تفاهمنامه، ایوب فصاحت، مدیرکل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران هدف اصلی همکاری را آخرین اطلاعات روز در خصوص پایش سلامت مواد پروتئینی و فرآوردههای کشاورزی عرضهشده در میادین میوه و ترهبار بیان کرد.
حلیا سادات حسینی، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران نیز با بیان توانمندیهای این ادارهکل به عنوان ناظر، این همکاری را اقدامی کاربردی و سازنده در جهت تقویت ساز و کار نظارتی و پایش محیطزیست مطابق ضوابط و استاندارهای جاری کشور دانست.
همچنین علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیطزیست دانشگاه تهران افزود: این اقدام ماندگارترین اقدام اجرایی جامع آزمایشگاهی محیطزیست کل کشور است.
براساس توافق ارائه خدمات آزمایشگاهی محیطزیست، انجام پایش مستمر آلایندههای محیطزیستی (شامل آنالیز و پایش سبزیجات، میوهها و صیفیجات و نیز کالاهای پروتئینی)، ارائه مشاورههای فنی در زمینه مدیریت پسماندهای محیطی و HSE در میادین میوه و ترهبار و ارائه گزارشهای مستمر توسط دانشکده انجام میشود.
این توافقنامه براساس مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ضرورت پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و ترهبار است که با تعامل نزدیک دانشگاه تهران و شهرداری تهران در تیرماه سال جاری عملیاتی شد.