از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد؛
شیوه نامه نظارت و ارزیابی بازگشایی مدارس با رویکرد تقویت مدارس عادی دولتی
شیوه نامه نظارت و ارزیابی بازگشایی مدارس با رویکرد تقویت مدارس عادی دولتی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از سوی وزیر آموزش و پرورش به استانها ابلاغ شد.
به گزارش ایلنا از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شیوه نامه نظارت و ارزیابی بازگشایی مدارس (دولتی و غیردولتی) با رویکرد تبدیل مدرسه به پایگاه مردمی و اجتماعی محله و توجه ویژه به ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس عادی دولتی با رعایت موارد زیر جهت اقدام و اجرای بهینه امور به تمام استانها ابلاغ میشود.
معاون آموزش متوسطه به عنوان رئیس ستاد مرکزی بازگشایی مدارس (پروژه مهر) معرفی میشود و تمامی اعضای ستاد سطوح شورای سیاستگذاری استانی و منطقهای موظفند در اجرای این طرح ملی مساعدت هماهنگی و همکاری لازم و مشارکت فعال با این ستاد داشته باشند.
آسیبشناسی و شناسایی موانع و مشکلات احتمالی تحلیل مسائل و کاربست راه حلهای مناسب در راستای اجرای هرچه بهتر و باشکوهتر طرح ملی بازگشایی مدارس از سیاستهای وزارت آموزش و پرورش است.
ضمن توجه ویژه به مدارس عادی دولتی و تجهیز و شادابسازی این مدارس، استفاده از فناوری اطلاعات و شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) به عنوان مکمل آموزش بخشی از فرایند یاددهی – یادگیری و زمینه ساز تنوع در محیط یادگیری مدنظر قرار گیرد.
در انتخاب اعضای ستاد بازگشایی مدارس ویژگیهایی نظیر حسن خلق، سعه صدر و آگاهی کامل به قوانین و مقررات لحاظ شود.
ضروری است مواردی که در کارگروههای ششگانه تعیین شده است اعم از ثبت نام صددرصدی دانش آموزان و افراد لازم التعلیم، ساماندهی نیروی انسانی صدور ابلاغ همکاران، انتخاب و انتصاب شایسته مدیران جذب بازماندگان از تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی، هدایت تحصیلی، توسعه متوازن و افزایش سهم آموزشهای فنیوحرفهای و مهارتی، ایمنسازی مدارس، اتمام پروژههای نیمه تمام تجهیز مدارس، مشارکت آحاد مردم در بازگشایی مدارس، اطلاعرسانی دقیق، ثبت سفارش و توزیع کامل کتب درسی و… که موجبات بازگشایی مدارس را به صورت دقیق و منظم و پرنشاط مهیا میکند، بررسی و اقدام لازم در مورد آنها صورت پذیرد.
شیوه نامه را از اینجا دریافت کنید.