کلنگ ساخت مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه مازندران به زمین زده شد
آیین کلنگ زنی ساخت مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی دانشکده مهندسی و فناوری دانشگاه مازندران، به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع و در قالب چند واحد تحقیقاتی برگزار شد.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی دانشگاه مازندران، آیین کلنگ زنی مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی دانشکده مهندسی و فناوری که با همت خیر نیکوکار «رضا عباسنژاد شانی»، ساخته خواهد شد، با حضور حشمتاله علینژاد رییس دانشگاه مازندران، جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری، علی اکبر عمویی رییس دانشکده مهندسی و فناوری، محسن احمدنژاد شهردار هادیشهر، مدیران ستادی و جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه در محل دانشکده مهندسی و فناوری برگزار شد.
علینژاد در این آیین با اظهار خرسندی از ورود خیران نیکوکار به امر توسعه و تعالی دانشگاه گفت: حضور یک خیر نیکوکار در راستای کمک به دانشجویان و در واقع برادران و خواهران خود که در دانشگاه در حال تحصیل هستند، بسیار جای تقدیر و خرسندی دارد.
رییس دانشگاه مازندران با تاکید بر این نکته که این امر میتواند آغاز حرکتی نو در راستای گسترش فعالیت خیران مدرسهساز در حوزه دانشگاه باشد، اظهار کرد: دانشجویان به فضای پژوهشی و تحقیقاتی در کنار فضای آموزشی نیاز دارند و این اقدام، حرکتی نوین در جهت تحقق این امر است.
علینژاد در ادامه به پروژههای عمرانی نیمهکاره دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: در سفر ریاست جمهوری به مازندران، مبلغ ۹۰ میلیارد تومان به تکمیل این پروژهها اختصاص یافت که مبلغ ۵۰ میلیارد از این اعتبار در راستای تکمیل پروژههای دانشکده مهندسی و فناوری و بقیه در سایر پروژههای دانشگاه هزینه خواهد شد و در طول این مدت، مبلغ ۱۰ میلیارد به این پروژه تزریق گردیده و ۱۵ میلیارد تومان دیگر نیز به زودی و با تصویب سازمان برنامه و بودجه به آن اختصاص خواهد یافت.
عمویی رییس دانشکده مهندسی و فناوری نیز در این آیین با اشاره به وجود مشکلات بودجهای در تامین زیرساختها و تجهیزات موردنیاز، بر لزوم جذب خیران در توسعه دانشگاه تاکید کرد و افزود: این دانشکده در صورت برخورداری از زیرساخت مناسب، میتواند گامهای موثری در جهت تربیت نسل جوان نخبه و حضور متخصصان جوان در مسیر رونق تولید و سربلندی و اعتلای ایران اسلامی بردارد.
عمویی در خصوص پروژه مجتمع پژوهشی و تحقیقاتی دانشکده مهندسی و فناوری نیز گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع و در قالب چند واحد تحقیقاتی ساخته خواهد شد که اولین واحد آن در فضایی به وسعت ۲۲۵ مترمربع در ۱۲ ماه و با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال با همت خیر نیکوکار مهندس رضا عباسنژاد شانی ساخته میشود.