خبرگزاری کار ایران

بهره‌مندی برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان

بهره‌مندی برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
کد خبر : ۱۳۶۹۰۰۲

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: برگزیدگان المپیادهای کشوری دانش‌آموزی در صورت ادامه تحصیل در رشته‌های اولویت‌دار کشور، علاوه بر بهره‌مندی از حق‌الزحمۀ ماهانه، می‌توانند زیر نظر استاد راهبر، از سبد توانمندسازی و حمایتی بنیاد ملی نخبگان برای طی کردن مسیر حرفه‌ای و علمی خود بهره‌مند شوند. این طرح در قیاس با سایر برنامه‌های حمایتی بنیاد، دارای بیشترین تنوع از حیث کیفیت و کمیت است.

به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ «سیدمحمدصادق موحد»، معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در مراسم تقدیر از مدال‌آوران المپیادهای ملی دانش‌آموزی در سال ۱۴۰۱ که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با اشاره به طرح حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشته‌های اولویت دار کشور، گفت: دارندگان نشان‌های طلا، نقره و برنز کشوری در المپیادهای ملی دانش‌آموزی ادبیات، ریاضی، زیست، شیمی، فیزیک، کامپیوتر و نجوم، با معرفی باشگاه دانش‌پژوهان جوان، دارندگان رتبه‌های ۱ تا ۱۰۰ آزمون‌های سراسری ورود به مقطع پایۀ دانشگاه در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، و علوم انسانی و دارندگان رتبه‌های ۱ تا ۵۰ آزمون‌های سراسری ورود به مقطع پایۀ دانشگاه در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی، مشمولان این طرح هستند. 

وی افزود: در صورتی‌که فرد مشمول در یکی از رشته‌های اولویت‌دار کشور ادامه تحصیل دهد، هم از حق‌الزحمۀ ماهانه برخوردار می‌شود و هم می‌تواند زیر نظر یک استاد خبره، از سبد توانمندسازی و حمایتی برای طی کردن مسیر حرفه‌ای و علمی خود بهره‌مند شود. علاوه بر آن، اگر فرد در ارزیابی سالانه پویایی خود را حفظ کند، می‌تواند بدون شرکت در کنکور، در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهد. 

موحد با اشاره به حمایت‌ها در بخش دانشجویی، اظهار داشت: کمک‌هزینۀ توانمندسازی، در ابتدای هر سال تحصیلی با درخواست و ارائه برنامه سالانۀ توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فناورانه، نوآورانه و فرهنگی مشمول طرح، توسط استاد راهبر به بنیاد ملی نخبگان و با تأیید بنیاد ملی نخبگان پرداخت می‌شود. 

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تنوع تسهیلات، افزود: برگزیدگان پس از دانش‌آموختگی از تسهیلات ویژه از جمله خدمت نظام وظیفه تخصصی که در قالب آن با انجام طرح پژوهشی یا فعالیت فناورانه، نهایتاً کارت پایان خدمت خود را دریافت می‌کنند. 

موحد با اشاره به تسهیلات اعطایی برای اشتغال مشمولان این طرح، ادامه داد: اگر فرد بعد از دانش‌آموختگی بخواهد در یک شرکت دانش‌بنیان مشغول به فعالیت شود، یا بخواهد کسب‌وکار دانش‌بنیان نوپایی راه‌اندازی کند، از تسهیلات مربوطه بهره‌مند می‌شود. همچنین آن دسته از افرادی که با حفظ پویایی تا مقطع دکتری ادامه تحصیل دهد، تا یافتن شغل مطلوب خود، از تسهیلات ویژه‌ای از جمله حمایت از گذراندن طرح پسادکتری، تسهیلات جذب به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها، بهره‌مند شوند. 

وی در پایان ضمن تأکید بر این که بنیاد ملی نخبگان، حمایت ویژه از تحصیل مستعدین برتر در رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی را در دستور کار خود دارد، گفت: این طرح با توافق سه جانبه بنیاد ملی نخبگان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، اجرا می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز