مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه:
باید به نسل z توجه جدی داشت/ تحقق آموزش کدنویسی و هوش مصنوعی در فرصت ۱۲ سال تحصیل در مدرسه
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه گفت: دانش آموزان این نسل نهایتا ۱۷ الی ۲۱ دقیقه برای شنیدن صحبت معلم حوصله جدی دارند و اگر موقعیت یادگیری ایجاد نشود، عملا کلاس درس بازخورد مثبتی نخواهد داشت.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه؛ گردهمایی معاونین و کارشناسان آموزشی مناطق اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با حضور «حمید یزدانی» مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، برگزار شد.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گفت: دانش آموزان در دوره اول متوسطه تفاوتهایی با سایر دورهها دارند که ضرورت تسلط معاونین و کارشناسان آموزشی به این ویژگیها اهمیت دارد.
وی، اظهار داشت: باید به نسل z توجه جدی داشت. تقسیمبندی نسلها بر اساس میزان استفاده از اینترنت تعریف شده است و از حدود سال ۲۰۰۰ میلادی به بعد را نسل z عنوان میکنند.
یزدانی با اشاره به ویژگیهای نسل z گفت: دانش آموزان این نسل نهایتا ۱۷ الی ۲۱ دقیقه برای شنیدن صحبت معلم حوصله جدی دارند و اگر موقعیت یادگیری ایجاد نشود، عملا کلاس درس بازخورد مثبتی نخواهد داشت.
وی با اشاره به ماموریتهای تحصیلی دوره اول متوسطه، تصریح نمود: سه ماموریت اصلی دوره اول متوسطه، هویت یابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی است.
عضو شورای مدیران کل و مشاوران معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گفت: دانش آموزان در دوره اول متوسطه بلاتکلیف هستند و وظیفه مدیران، معلمان و والدین هدایت آنها به مسیر و انتخاب درست است.
وی با اشاره به پنج ویژگی برنامه درسی، تصریح نمود: تفکر، ایمان، علم، عمل و اخلاق پنج ویژگی برنامه درسی ملی هستند که باید به آنها در برنامه ریزیها و فعالیتها توجه جدی داشت.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، گفت: رویکرد مزرعه یعنی توجه به مهندسی، زبان، ریاضی، علوم و هنر که استانها باید در این راستا برنامه ریزی و اقدام موثر داشته باشند.
یزدانی اظهار داشت: تحقق هوش مصنوعی و آموزش کدنویسی باید در فرصت ۱۲ سال آموزش و در آموزش و پرورش صورت گیرد تا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی جزء ۱۰ کشور برتر در این حوزه قرار بگیریم.
عضو شورای مدیران کل و مشاوران معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، در پایان گفت: جشنواره نوجوان خوارزمی بر اساس ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری و در ۱۳ محور برگزار خواهد شد.