خبرگزاری کار ایران

معاون سازمان نوسازی مدارس کشور:

تکنولوژی فاصله بین ایده تا عمل را کوتاه می‌کند

 تکنولوژی فاصله بین ایده تا عمل را کوتاه می‌کند
کد خبر : ۱۳۶۴۶۷۴

معاون سازمان توسعه مدیریت و پشتیبانی نوسازی مدارس کشور گفت: برای مقابله با تهدیدات سایبری، افراد و سازمان‌ها باید از روند و روش‌های حملات آگاه باشند. برنامه‌های آموزشی و آگاهی بخشی درباره تهدیدات سایبری بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، «صفرعلی یازرلو» معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی این سازمان در دوره آموزشی کارشناسان فناوری اطلاعات سازمان در سطح کشور با اشاره به اهمیت دانش و تخصص در حوزه فناوری، به عنوان عامل بسیار مهم برای پیشرفت سازمان اظهار داشت: یک سازمان موفق در این حوزه علاوه بر دانش به مهارت کارکنانش هم نیاز دارد، بنابراین باید در این زمینه اقدامات موثری داشته باشیم. 

وی افزود: متعهد هستیم با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، عملکرد سازمان را بهبود بخشیده و خدمات بهتری را با همکاری و مدد شما ارائه دهیم. در این مسیر باید نیازها را احصا کنیم برای آن‌ها طراحی داشته باشیم و ایده‌های بهبود آفرین را اجرایی کنیم. 

یازرلو با بیان اینکه تکنولوژی فاصله بین ایده تا عمل را کوتاه می‌کند، تصریح کرد: این ابزار در دستان شماست، شما باید مشاوران دلسوز مدیران باشید تا فرآیندها لازم طراحی و اجرایی بشود. لذا لازم است وقت موثر بگذارید برای گفتگوهای سازنده، پویش ایده‌یابی راه بیندازید، برای ایده‌ها طراحی و عملیات کنید. در کنار مدیران سازمان باشید و ایده‌های آنان را بهبود ببخشید و با هوش مصنوعی توسعه آفرین باشید. 

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور، شفافیت را افق ترسیم شده برای سازمان دانست و گفت: فناوری می‌تواند در خدمت شفافیت باشد بنابراین از ابزارهای فن‌آورپایه برای رسیدن به آن افق کمک بگیرید. فناوری را به خدمت سازمان درآورید و برای دستیابی به اهداف سازمان از آن کمک بگیرید. 

این مقام مسئول ادامه داد: باید همگام با تغییرات فناورانه، رو به جلو حرکت کنیم. در این مسیر، شما به عنوان متخصصان فناوری اطلاعات، مسئولیت بزرگی بر عهده دارید. نسل چهارم و انقلاب‌های صنعتی بعدی به دست فناوری اتفاق خواهد افتاد. باید همواره به روز باشید و از آخرین تکنولوژی‌ها و روندهای جهانی اطلاعات آگاهی داشته باشید. باید بتوانید در معرض چالش‌ها و مسائل جدید، راه‌حل‌های نوآورانه ارائه دهید و از قدرت خلاقیت و ابتکار خود بهره‌برداری کنید. در آینده‌ای نزدیک، امکانات دیجیتال، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و سایر فناوری‌ها به طور گسترده‌تری در جوامع ما مورد استفاده قرار خواهند گرفت. 

وی بیان کرد: با پیشرفت فناوری و استفاده گسترده از اینترنت و شبکه‌های مجازی، تهدیدات سایبری نیز به شدت افزایش یافته‌اند. حملات سایبری می‌توانند در هر لحظه به سازمان‌ها، شرکت‌ها و دولت‌ها آسیب برسانند و حتی بر زندگی ما تأثیرات خطرناکی داشته باشند. از جمله این تهدیدات می‌توان به هکرها، ویروس‌ها، نفوذهای سایبری و سرقت اطلاعات اشاره کرد. 

یازرلو در پایان با تاکید بر اینکه برای مقابله با این تهدیدات، نیازمند پدافند غیرعامل سایبری قوی و مؤثر هستیم، نکاتی کلیدی در این خصوص برشمرد: 

آگاهی: برای مقابله با تهدیدات سایبری، افراد و سازمان‌ها باید از روند و روش‌های حملات آگاه باشند. برنامه‌های آموزشی و آگاهی بخشی درباره تهدیدات سایبری بسیار حائز اهمیت است. 

سیاست‌گذاری: سازمان‌ها باید سیاست‌های محافظت از امنیت سایبری را تدوین و اجرا کنند. این سیاست‌ها باید شامل استانداردها، راهنماها و تدابیر امنیتی مناسب باشد. 

حفاظت از اطلاعات: محافظت از اطلاعات حیاتی و حساس از مهمترین اولویت‌های پدافند غیرعامل سایبری است. رمزنگاری، سیستم‌های راهبردی پشتیبانی از امنیت، روش‌های دسترسی محدود و نظارت مستمر بر فعالیت‌های سایبری، ابزارهای مهم در این زمینه هستند. 

پشتیبانی فنی: اطمینان از وجود نیروی انسانی مجرب و تیم‌های فنی قوی، می‌تواند در مقابله با تهدیدات سایبری تأثیرگذار باشد. تشکیل تیم‌های مربوطه، آموزش و بروزرسانی مداوم و داشتن استراتژی‌های عملیاتی، نیازمندی‌های اساسی در این حوزه هستند. 

تعاون و همکاری: در مقابله با تهدیدات سایبری، تعاون و همکاری با سایر سازمان‌ها، نهادها و حتی دولت‌ها بسیار حیاتی است. اشتراک اطلاعات، تجربیات و همبستگی در مقابله با حملات سایبری می‌تواند تأثیر بسزایی در موفقیت پدافند غیرعامل سایبری داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز