عضو شورای شهر تهران خبر داد:
ارائه لیست مالکان ساختمانهای ناایمن تهران به دادستانی تا پایان اردیبهشت
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار بر این شده که سازمان آتشنشانی لیست ساختمانهای ناایمنی که مالکین آنها هیچ اقدامی در راستای ایمنسازی انجام ندادهاند را به دادستانی ارائه دهد.
به گزارش ایلنا، مهدی بابایی با اشاره به کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن پایتخت به ۹۹ واحد، اظهار کرد: برآورد ما این بود که بر اساس پیگیریهایی که مدیریت شهری انجام میدهد به کمتر از ۱۰۰ مورد ساختمان ناایمن برسیم که این رقم حاصل شد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: بر اساس برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهرداری باید تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی ۱۲۹ ساختمان بحرانی تعیین تکلیف شوند و به نظر میرسد با توجه به پیگیریها این عدد به نتیجه برسد.
بابایی با بیان اینکه هدف مدیریت شهری به هیچ عنوان پلمپ نبوده بلکه ایمنسازی را در نظر داشته است، یادآور شد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران آخرین اقدام سلبی که شهرداری میتواند انجام دهد، پلمپ است.
وی ادامه داد: پس از اخطار به ساختمانهای ناایمن، قطع انشعابات انجام میشود و تا امروز تنها دو یا سه مورد پلمپ داشتیم که در منطقه ۱۱ بوده و مربوط به مالکینی است که هیچگونه اقدامی انجام ندادهاند.
به گزارش پایگاه خبری شهر، این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه انشعابات ساختمانهای ناایمن در تعامل با دادستانی قطع میشود، تصریح کرد: با توجه به اینکه مالکین جدیت شهرداری در برخورد با ساختمانهای ناایمن را متوجه میشوند و اغلب نسبت به ایمن سازی اقدام میکنند.
بابایی اعلام کرد: قرار بر این شده که سازمان آتشنشانی تا پایان اردیبهشت ماه، اسامی مالکینی را که به هیچوجه اقدام به ایمنسازی نکردهاند، به دادستانی ارسال کند تا قوه قضاییه نیز اقدامات لازم را برای الزام مالکین به ایمن سازی انجام دهد.
وی با بیان اینکه ۳۳ هزار ساختمان در تهران در دستهبندی بحرانی، پرخطر، میان خطر و کم خطر قرار دارند، یادآور شد: ۱۲۹ ساختمانی که بارها از آن نام برده شده در وضعیت بحرانی بودند و تمام این ساختمانها در اولویت اول ایمنسازی هستند.