معاون تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی فراجا خبر داد:
برگزاری پویش میراث مادرانه در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از برگزاری پویش بزرگ میراث مادرانه، در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و حمایت از اجرای قانون عفاف و حجاب در کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، سردار محمد بهرامی، معاون تبلیغات و روابطعمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران درباره جزئیات این پویش که توسط این سازمان برگزار میشود، توضیح داد: پویش بزرگ میراث مادرانه در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب و حمایت همهجانبه از مجموعه انتظامی کشور در طرح اجرای قانون عفاف و حجاب و مقابله با بیحجابی است.
وی افزود: اصالت زن مسلمان، عفت اوست که حجاب مهمترین رکن آن است و حجاب دژ محکمی است که زنان با پناه بردن به این پناهگاه مستحکم میتوانند از حقوق و ارزشهای خود دفاع کنند. بنا بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، «حجاب اسلامی وسیله مصونیت زن است.» در دوران استبداد رضاخانی که کشف حجاب را بهانهای برای پیشرفت زنان ایرانی میدانست، زنان و دختران باوقار و عفیف ایرانی با وجود خشونتهای عوامل رضاخان، جانانه در مقابل طرح بیشرمانه کشف حجاب ایستادند و از حجاب، این میراث ماندگار فاطمه زهرا (س) دفاع کردند.
بهرامی ادامه داد: نهادینهسازی فرهنگ حجاب و عفاف یکی از ضروریات باورهای دینی است و از آغاز برگزاری طرح مقابله با بیحجابی توسط پلیس که خواست آحاد مردم از مسئولین و دستاندرکاران جهت ایجاد امنیت اخلاقی در جامعه است، شاهد تشکر و قدردانی فراوان مردم از پلیس هستیم . هدف از برگزاری این پویش تکریم از جایگاه زنان و حمایت از مجموعه انتظامی در مقابله با هنجارشکنان این قانون الهی و شرعی است.
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در ادامه گفت: پویش بزرگ میراث مادرانه در رشتههای نقاشی، عکس، دلنوشته، شعر، کلیپ کوتاه برگزار میشود. محورهای این پویش، حجاب در کلام امام (ره) و مقام معظم رهبری، حجاب در کلام و وصیت نامه شهدا، مقابله با بیحجابی و هر موضوع دیگر مرتبط با عفاف و حجاب است که در این راستا به تعدادی از بهترین آثار جوایز ارزندهای اهدا خواهد شد. کلیه علاقهمندان میتوانند آثار خود را به شماره ۰۹۰۳۵۲۵۳۷۶۹ در پیام رسان ایتا ارسال کنند.
وی در پایان تاکید کرد: علاقه مندان به شرکت در این پویش می بایست آثار خود را تا ۵ خرداد ماه ۱۴۰۲ ارسال نمایند.