خبرگزاری کار ایران

در جلسه شورای شهر تهران مطرح شد:

انتقاد از اختصاص بودجه به خانه موزه دکتر حسابی/ برخی گمان می‌کنند بودجه شهرداری ارث پدرشان است

انتقاد از اختصاص بودجه به خانه موزه دکتر حسابی/ برخی گمان می‌کنند بودجه شهرداری ارث پدرشان است
کد خبر : ۱۳۳۵۳۴۴

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از اختصاص بودجه به برخی خانه موزه ها گفت: برخی گمان می کنند بودجه شهرداری تهران مهریه مادر و یا ارثیه پدرشان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در صد و سی و دومین‌ جلسه شورای شهر تهران در ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران اعضا درباره بندهای مطرح شده در بودجه شهرداری نظرات خود را ارائه و بحث و بررسی درخصوص بندهای مختلف بودجه انجام شد.

مهدی اقراریان عضو کمیته نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در راستای احداث ایستگاه ۷ مترو در میدان صنعت ۳۰ درصد بار ترافیک در این منطقه افزایش یافته است، گفت: خیابان شهید پاکنژاد به شدت آسیب دیده و باید اصلاحات انجام شود؛ لذا درخواست می کنیم که با رعایت ملاحظات، ضرورت موضوع را در نظر بگیریم و با این نگاه، بودجه را اصلاح کنیم.

در ادامه علیرضا جاوید با بیان اینکه استقرار کارگاه مترو در خیابان شهید پاکنژاد و تردد ماشین آلات سنگین باعث فرسودگی در این خیابان از میدان صنعت به سمت شمال شده است، گفت: این تهدید و فرسودگی به فرصت تبدیل شد و پس از بهره برداری ایستگاه مترو، خیابان پاک نژاد بازگشایی خواهد شد. باید به سرعت نسبت به اصلاح اقدام کرد.

وی با تاکید براینکه میدان صنعت، میدان کلیدی و ترافیک محور است، ادامه داد: وضعیت کنونی به کار عمرانی میان مدت و بلندمدت نیاز دارد که البته به کار فنی و مهندسی دقیق نیازمند است. بدون تعجیل کار بلندمدت و میان مدت انجام خواهد شد تا ببینیم زیرگذر باید شمالی- جنوبی اجرا شود یا شرقی- غربی.

معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران تصریح کرد: این قول را خواهیم داد که عجله نخواهیم کرد و با آرامش و در هماهنگی با کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا امور را دنبال خواهیم کرد.

وی با تاکید براینکه باید افزایش ترافیک در این محدوده را مدیریت کنیم، خاطرنشان کرد: این قول داده شده که اصلاح هندسی مناسبی در میدان صنعت صورت بگیرد و خیابان شهید پاکنژاد به وضعیت مناسبی برسد؛ ما علاوه بر جلوگیری از افزایش ترافیک، باید کاهش ۲۵ درصدی آن را نیز دنبال کنیم.

در ادامه بررسی بودجه بنابر اکثریت آراء اعضای شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد پنج میلیارد تومان برای اصلاح میدان صنعت در منطقه یک در ردیف اعتبارات مناطق ۲۲ گانه اختصاص پیدا کند.

در ادامه جلسه بررسی ردیف‌های بودجه لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران حبیب کاشانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از اختصاص بودجه به برخی خانه موزه ها گفت: برخی گمان می کنند بودجه شهرداری تهران مهریه مادر و یا ارثیه پدرشان است.

وی با تاکید بر اینکه مردم با سختی عوارض می دهند، گفت: در یکی از مناطق مادر و پدر شهید کفش‌شان را نشان دادند و گفتند: پاره است و نداریم برای عوارض پایدار شما و برای بردن زباله پول بدهیم؛ انسان شرمنده می شود.

وی با بیان اینکه در این شرایط برخی افراد مانند انگل روی بودجه شهرداری نشسته اند؛ گفت: اینها چرا ماهی گرفتن را یاد نمی‌گیرند؟

در ادامه اعضا از حبیب کاشانی درخواست کرده تا نام این خانه موزه‌ها را مطرح کنند و سپس مهدی چمران گفت: ایشان خانه موزه دکتر حسابی در منطقه یک را می گویند.

کاشانی در ادامه سخنان چمران تصریح کرد: در این خانه موزه ها یادداشتها را بر روی برگه های هشتاد گرمی با سربرگ طلایی می نویسند، برگه ای که رئیس جمهور هم روی آن نمی‌نویسد.

وی گفت: برای اینکه این اعتبار هر ساله در بودجه شهرداری مناطق قرار گیرد، برای فرزند من و شما هدیه تهیه و ارسال می کنند.

در ادامه جلسه بررسی ردیف‌های بودجه لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران بعد از تشریح اعتبارات ۲۲ گانه مناطق توسط محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران گفت: در سنوات اخیر با توجه به روش بودجه بندی، حقوق و مزایای کارکنان مناطق و واحدهای سازمانی در داخل آن مجموعه مشخص می شد، حقوق مزایا در ذیل معاونت برنامه ریزی قرار گرفت که متولی حقوق پرسنل است و در اختیار این معاونت قرار  گرفت.

وی با بیان اینکه بودجه مناطق در سال ۱۴۰۱ بدون حقوق و مزایا ۹ هزار میلیارد ریال و با احتساب حقوق ۱۳ هزار میلیارد ریال است که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال افزایش دارد، گفت: بدون حقوق و مزایا رقم به ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

شهرابی با بیان اینکه برخی مناطق تعریف پروژه نداشته اند و در برخی مناطق شائبه هایی پیش آمد که چرا عدد بزرگتری را دارند، گفت: منطقه ای داریم که ۱۰ درصد وسعت و جمعیت تهران را به خود اختصاص می دهد که در نهایت عدد بزرگتری را در بودجه مستمر و غیرمستمر به خود اختصاص خواهد داد. برخی مناطق زمین داشتند و پروژه تعریف کردند و طبیعتاً بودجه بیشتری به خود اختصاص داده اند.

سپس در ادامه روند جلسه بررسی بودجه نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید ۱۷ تالار یاس در پایتخت ایجاد می شد، خاطرنشان کرد: موارد موجود باید بهسازی و تجهیز و در مناطقی که تالار ندارند از بخش خصوصی کمک گرفته شود؛ برای بازسازی و تجهیز از سر جمع اعتبارات مناطق استفاده خواهد شد و اعداد در حد یک یا دو میلیارد تومان دیده شده است.

آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: از مناطق درخواست کردیم که برای به هم نخوردن اعداد از سر جمع اعتبارات استفاده نشود و در بخش فرهنگی، سرجمع دستکاری نشده و تنها ارقام طرح های فرهنگی مناطق جابجا شده اند و از نظر ما اشکالی ندارد چون رقم پایین است.

در انتهای این بحث و در جریان بررسی ردیف بودجه منطقه ۱۲ شهرداری تهران، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز در ساختمان شورای اسلامی شهر اختصاص پیدا کرد.

سپس مریم اردبیلی مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه ۱۳۰ زیرساخت در حوزه بانوان در پایتخت وجود دارد، گفت: در طول این سالها به دلیل بی توجهی به مراکز ویژه بانوان و زنان، اورهال صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: درخواست ما این بود که در مجموع ۱۵۰ میلیارد تومان برای این مراکز اختصاص پیدا کند که مورد قبول واقع نشد و حالا تقاضا می کنیم در هر منطقه یک تا دو میلیارد تومان به این بخش اختصاص پیدا کند.

در روند جلسه بررسی بودجه در بخش اعتبارات، برای منطقه یک شهرداری تهران هشت هزار و ۸۱۷ میلیارد ریال، برای منطقه ۲ مبلغ هشت هزار و ۲۷۶ میلیارد ریال، منطقه سه مبلغ پنج هزار و ۷۹۷ میلیارد ریال، منطقه چهار مبلغ ۹ هزار و ۹۸۷ میلیارد ریال، منطقه پنج مبلغ ۶ هزار و ۶۲۹ میلیارد ریال، منطقه ۶ مبلغ چهار هزار و ۵۸۲ میلیارد ریال، منطقه هفت مبلغ چهار هزار و ۵۳۴ میلیارد ریال، منطقه هشت مبلغ چهار هزار و ۲۱۹ میلیارد ریال، منطقه ۹ مبلغ سه هزار و ۴۲۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۰ مبلغ سه هزار و ۹۴۵ میلیارد ریال و منطقه ۱۱ مبلغ سه هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

همچنین بودجه منطقه ۱۲ بالغ بر هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال، منطقه ۱۳ بالغ بر سه هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۴ چهار هزار و ۴۴۵ میلیارد ریال، منطقه ۱۵ بالغ بر هفت هزار و ۷۰۹ میلیارد ریال، منطقه ۱۶ بالغ بر چهار هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۷ بالغ بر سه هزار و ۶۸۳ میلیارد ریال، منطقه ۱۸ بالغ بر پنج هزار و ۳۴۸ میلیارد ریال، منطقه ۱۹ بالغ بر چهار هزار و ۹۹۵ میلیارد ریال، منطقه ۲۰ بالغ بر ۶ هزار و ۹۲۷ میلیارد ریال، منطقه ۲۱ بالغ بر چهار هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و منطقه ۲۲ بالغ بر ۶ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال است.

در مجموع ۱۳۳ هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال برای مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده بود که با حداکثر آراء اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.

در ادامه بررسی ردیف‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران، سه هزار و ۵۸۴ میلیارد تومان بودجه برای معاونت فنی و عمرانی به تصویب رسید. همچنین بودجه معاونت برنامه ریزی، توسعه منابع انسانی و امور شورای شهرداری تهران ۱۱ هزار و ۵۷۹ میلیارد تومان به تصویب رسید.

مجید باقری معاون برنامه ریزی، توسعه منابع انسانی و امور شورای شهرداری تهران گفت: با تراکم کار در سازمان فاوا مواجه شده ایم، طبق گزارشات مدتهاست برخی سامانه ها همچون مدیریت دانش و مرتبط با گردش شغلی پشت موضوع سازمان فاوا باقی مانده و اگر مشکل در فاوا حل شود، از سوی سازمان فاوا دنبال خواهد شد.

وی ادامه داد: باید تدبیری کنیم که امور سرعت بگیرد؛ مدت زیادی سامانه ها به دلیل ترافیک کاری سازمان فاوا متوقف شده بود و ما سه میلیارد تومان بودجه را نگه می داریم که اگر سازمان فاوا توانست در این سازمان پیگیری شود.

سپس مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: تمام کارهایی که به معاونت برنامه ریزی سپرده شده در سازمان فاوا انجام و بودجه پیش بینی شده به این سازمان منتقل شود.

در انتها با حداکثر آراء شورای اسلامی شهر تهران هزار و ۲۴۷ میلیارد تومان نیز به معاونت شهرسازی و معماری اختصاص پیدا کرد.

جلسه نوبت صبح شورای شهر تهران که در ادامه روند بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری تهران به پایان رسید و ادامه بررسی بودجه در نوبت عصر صحن بررسی خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز