خبرگزاری کار ایران

وزیر آموزش و پرورش:

بازنگری کتب درسی تا ۱۴۰۳ به نتیجه می‌رسد

بازنگری کتب درسی تا ۱۴۰۳ به نتیجه می‌رسد
کد خبر : ۱۳۲۱۸۱۰

وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم بازنگری در محتوای برخی کتاب‌های درسی گفت: بازنگری کتب درسی آغاز شده است و تا سال ۱۴۰۳ به نتیجه می‌رسد.

به گزارش ایلنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری روز گذشته در دیدار با آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش را در منظومه حکمرانی آنگونه که باید باشد، ندیدیم، اظهار داشت: بر اساس فرمایش حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، در کارها آموزش و پرورش و بعد دانشگاه مقدم است.

وی با تشکر از آیت اله فلاحتی  که دغدغه آموزش و پرورش دارد، با بیان برخی موارد مهم در آموزش و پرورش، افزود: اگر معلم باشد و کتاب و فضا نباشد، آموزش و پرورش اتفاق خواهد افتاد و تعلیم و تربیت جریان دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سال‌هاست که تربیت معلم از نظر کمی و کیفی آنگونه که باید باشد نبوده و زمانی به نقطه‌ای رسیدیم  که در سال ورودی دانشگاه فرهنگیان ۳۴۰۰ نفر و بیش از سی هزار نفر در همان سال بازنشست می‌شدند، بنابراین مجبور شدیم از گروه‌های دیگری که در تربیت معلم دوره ندیده بودند کمک بگیریم که این اتفاق باعث شد بخشی از کار آموزش و پرورش تحت الشعاع قرار بگیرد.

نوری در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان را از یک دانشگاه ماموریت مدار به یک دانشگاه معمولی تبدیل کردیم، یعنی دانشجو سنجش می‌شود که چه مهارتی دارد. معدل دروس را برای دانش آموزان به نمره ۱۵ و نمره کل را به ۷۰۰۰ آوردیم و گزینش دانشجو معلمان را که در طول دو تا سه روزه بود و حداکثر ۱۰ روز انجام می‌شد را  به ۶ ماه تبدیل کردیم.

وی افزود: دانشجو معلمان، در زمان فارغ التحصیلی، باید یک امتحان جامع دهند و در ساحت‌های شش‌گانه باید از ۱۲ مهارت، حداقل شش مهارت داشته باشند که بعضی از این مهارت‌ها  مانند؛ کار با نرم افزار در رشته تخصصی یا در حوزه ساحت تربیتی، اعتقادی و اخلاقی که باید مفاهیم و روخوانی و روانخوانی قرآن را داشته باشند، الزامی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت شهیدان رجایی و باهنر در مورد تربیت معلم گفت: یکی از حوزه‌هایی که باید به آن توجه شود، پرورشی است.

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به منظومه سند تحول افزود: به زودی الگوی مدرسه‌ای سند تحول بنیادین را استخراج می‌کنیم و این موضوع را در بین صاحبنظران به رای می‌گذاریم و استان گیلان به عنوان یکی از استان‌های الگو و بخش فعالی از منظومه سند تحول بنیادین است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز