خبرگزاری کار ایران

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه اصفهان با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه اصفهان با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
کد خبر : ۱۳۱۷۷۸۲

جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های اطلاعاتی، علمی، سرمایه انسانی، فنی، تجربه و تخصص طرفین، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه اصفهان با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، به امضا رسید.

به گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه اصفهان، این تفاهم‌نامه بین سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به نمایندگی سرتیپ دوم مجید فخری به‌عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جغرافیایی و دانشگاه اصفهان به نمایندگی حسین هرسیج به‌عنوان رئیس دانشگاه، به امضا رسید. 

در قالب این تفاهم‌نامه مقرر شد یک کارگروه مشترک ضمن بررسی توانمندی‌های دانشگاه اصفهان و نیازهای سازمان جغرافیایی، برنامه اقدام همکاری‌ها را استخراج کنند و پیشرفت برنامه اقدام به صورت فصلی گزارش شود. 

هادی امیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در این نشست که با حضور نمایندگانی از دانشکده‌های علوم جغرافیا و برنامه‌ریزی، مهندسی کامپیوتر، فیزیک، عمران و حمل و نقل و گروه زمین‌شناسی در محل سالن شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه اصفهان در دوره مدیریت دکتر هرسیج بنا دارد دانشگاه جامعه محور و تمدن‌ساز را محقق کنند. این هدف گزاری با دانشگاه نسل سه و چهار تطبیق دارد. نسل سه به جهت جامعه محوری و نسل چهار به جهت تمدن‌سازی است. 

وی در ادامه افزود: در این راستا یکی از اقدامات و برنامه‌های راهبردی دانشگاه، تعریف کلان ماموریت برای دانشکده‌ها است و مقرر شده که با کمک دانشکده‌ها و سازمان‌های بهره بردار، ماموریت‌های کلانی تعریف شود و به جای کارهای پراکنده، به صورت متمرکز روی این ماموریت‌ها سرمایه‌گذاری کنیم. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان، تصریح کرد: به منظور دنبال کردن کلان ماموریت دانشکده‌ها، بسیاری از آیین نامه‌های دانشگاه اصفهان در حال بازنگری و تغییر است. 

وی در ادامه بیان داشت: یکی از این ظرفیت‌ها که در دانشگاه اصفهان به وجود آمده است و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح می‌تواند از آن استفاده کند، آیین‌نامه مربوط به هدفمند کردن پایان نامه‌ها است. شعار هدفمند کردن پایان نامه‌ها مدت‌ها است که در کشور جاری است و تلاش‌های خوبی هم در این زمینه انجام شده است ولی ما امیدواریم با آوردن سازمان‌های بهره‌بردار به دانشگاه اصفهان و مذاکره با این بزرگواران بتوانیم به یک سری اولویت‌ها و موضوعاتی برسیم که در قالب هدفمند کردن پایان نامه‌ها بتوانیم روی این موضوعات به صورت متمرکز کار کنیم. 

امیری افزود: دو مورد اقدام ما تشکیل هسته‌های پژوهشی و اعطای گرنت فیروزه‌ای به اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که این هسته‌های پژوهشی را تشکیل می‌دهند. موضوعات و اولویت‌های سازمان‌های بهره بردار می‌تواند در شکل دادن به این هسته‌های پژوهشی در دانشکده‌های مختلف ما نقش داشته باشد. 

وی تصریح کرد: در هسته‌های پژوهشی ما به دنبال سازمان‌هایی هستیم که شریک راهبردی دانشگاه اصفهان باشند و در موضوعات با هم سرمایه‌گذاری مشترک کنیم و بتوانیم محصولاتی را ارائه کنیم که مشکلات جامعه را مرتفع و در تبدیل علم به ثروت راهگشا باشیم. 

امیری در ادامه اظهار کرد: یکی دیگر از اقدامات در راستای دانشگاه نسل سه، پرورش دانشجویان نوآور و کارآفرین است. به این منظور در دانشکده‌های مختلف، برنامه‌های متنوعی در جریان است. از افتتاح مراکز نوآوری گرفته تا برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی. هدف آن است که فارغ‌التحصیلان با مهارتی که کسب می‌کنند در بخش‌های مختلف با کارایی و بهره‌وری بالاتری مشغول شوند و حجم بیکاری تحصیل‌کردگان در کشور کاهش یابد. 

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه سیاست تحولی وزارت عتف این است که ما می‌توانیم رشته‌هایی که مورد درخواست سازمان‌ها است را با کمترین بروکراسی تعریف کنیم و سرفصل‌های درسی را متناسب با درخواست سازمان بهره‌بردار تعریف کنیم. لذا به نظر می‌رسد که با توجه به همکاری‌های قبلی که بین دانشگاه اصفهان و سازمان جغرافیایی وجود داشته، می‌توانیم هم یک سری دوره‌های مهارت‌افزایی را تعریف کنیم و هم سرفصل‌های درسی را متناسب‌سازی کنیم به نحوی که فارغ‌التحصیلان دانشگاه اصفهان برای همکاری با سازمان مناسب‌تر باشند. 

گفتنی است در این جلسه نمایندگان دانشکده‌های مختلف، زمینه‌های همکاری دانشگاه با سازمان جغرافیایی را طرح کردند که مورد استقبال امیر فخری قرار گرفت. مقرر شد برخی از موضوعات را کارگزار مستقر در دانشگاه تا یک هفته عملیاتی کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز