خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد:

تربیت کودکان تا جوانی سه دوره هفت‌ساله است

تربیت کودکان تا جوانی سه دوره هفت‌ساله است
کد خبر : ۱۲۸۲۴۲۲

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاح دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی (سعادت) گفت: مدارس سعادت به دنبال این هستند که یک بسته هفت‌ساله تعلیم و تربیت را پیش روی نسل جوان قرار دهند تا تربیت اجتماعی افراد به طور پیوسته و جامع، کامل شود.

به گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم افتتاح دبیرستان دخترانه دوره دوم متوسطه علوم و معارف اسلامی (سعادت) صبح امروز با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، سید محمد بطحائی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، محسن مرادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد و دیگر مسئولان برگزار شد. 

طهرانچی در این مراسم گفت: در گذشته تمدنی کشور، مطالب بسیاری در حوزه تعلیم و تربیت داریم و در نظام آموزشی از سرمایه بی‌نظیری برخوردار هستیم. یکی از مشخصه‌های تعالیم قرآنی و اهل بیت (ع)، مسأله تعلیم و تربیت است. اما در دوره جدید، مدرسه ادامه دهنده شیوه‌های قبلی نبود و بیشتر نیازهای آن از غرب وارد نظام تربیتی کشور شده است. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تربیت کودکان تا جوانی سه دوره هفت‌ساله است که از هفت‌ساله سوم، تربیت اجتماعی شروع می‌شود. این دوره هفت‌ساله سوم که بسیار هم حیاتی است در سایه کنکور دچار چالش‌های جدی شده است و در دوره دانشگاه هم توجهی به آن نمی‌شود. بنابراین در این هفت سال تربیت اجتماعی مورد نظر برای نسل جوان رخ نمی‌دهد. 

وی تصریح کرد: وقتی که یک نظامی به بلوغ می‌رسد، نسل گذشته که آن نظام را به وجود آورده‌اند، به عنوان والدین آن نظام هستند و باید برای نسل بعدی که فرزندان جامعه به حساب می‌آیند، با دلسوزی برنامه ریزی کنند. در حوزه تعلیم و تربیت نقاط ضعف و قوت مسیر فعلی باید مشخص شود تا چالش‌های پیش روی نظام تربیتی کاهش یابد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: می‌توانیم در برخی مدارس یک نظام تعلیم و تربیت واقعی را راهبری کنیم که در این مدارس باید دوره هفت‌ساله سوم تربیتی را پیوسته ببینیم و افراد از سن ۱۴ تا ۲۱ سال در یک جامعه و تحت نظر یک نظام آموزش ببینند. مدارس سعادت به دنبال این هستند که یک بسته هفت‌ساله تعلیم و تربیت را پیش روی نسل جوان قرار دهند تا تربیت اجتماعی افراد به طور پیوسته و جامع، کامل شود. 

طهرانچی با اشاره به افتتاح اولین مدرسه علوم و معارف اسلامی سعادت در شهر مقدس مشهد گفت: مدرسه بعدی سعادت هم همزمان در زابل شروع به کار خواهد کرد. 

وی تأکید کرد: حرکتی که در تعلیم و تربیت اجتماعی شروع شده است، یک حرکت نو و جدید به شمار می‌رود و هرگز ادامه دهنده مسیرهای قبلی تربیتی نیست. فضای مجازی در برخی مسائل تأثیرگذار است، اما این تأثیرگذاری وقتی منفی خواهد شد، که ما عرصه و صحنه را برای دشمن خالی کرده باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز